Gravida vagy Femibion?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 15:49
2/15 anonim válasza:
Én az első trimeszterben femibiont szedtem, később gravidát, halolaj kapszulával kiegészítve mert a gravida szerintem komplexebb és nekem fontos volt, hogy vas legyen benne.
3/15 A kérdező kommentje:
A gyümölcs az nagyon megy :) Köszi a válaszokat!
2011. dec. 21. 16:03
4/15 anonim válasza:
Femibion, főleg az elején. Ráadásul én az ára miatt megpróbáltam a Gravidát a 6. hónapban, de sugárban hánytam tőle. A Femibiontól soha semmi bajom nem volt. De ezt sajnos ki kell tapasztalni, látod, másnak meg az jön be.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi.És érdemes mellé folsavat,vagy elég ami benne van?
2011. dec. 21. 16:09
6/15 A kérdező kommentje:
Gravia mellé Femibion mellé?
2011. dec. 21. 16:10
7/15 anonim válasza:
A Femibionban pont a folsav a lényeg, mert olyan formában van, ami mindenkinél fel tud szívódni. Semmit sem kell mellette szedni, esetleg Magne-B6-ot, ha akarsz. A Gravidáról nem tudok nyilatkozni, de szerintem az is komplex.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. dec. 21. 16:28
9/15 anonim válasza:
7hónapig femibiont szedtem,utána gravidát javasolt a doki azt hiszem az E vitamin miatt,és most szoptatás alatt is gravida+halolaj.Szerintem mkettő jó.Hányásra meg annyit,h a gravidát én szigorúan csak kaja után veszem be,teli hassal,így nem vagyok tőle rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!