Most állunk neki a babaprojektnek és szeretnék szedni vitamint. Ezekről hallottam a legtöbb jót, de mégsem tudom eldönteni, hogy melyiket is vegyem.
Nektek melyik vállt be jobban? Az ár most nem érdekel, a lényeg, hogy ne hízlaljon még pluszba, ne hánytasson és természetesen hogy a babának a legmegfelelőbb legyen.
Köszi a válaszokat.
2011. júl. 22. 15:47
1/9 anonim válasza:
Én Gravidát szedek, és szerencsére semmi mellékhatása nincs. Nincs tőle hányingerem, nem híztam, és minden benne van, ami Neked és a babának kell.
2011. júl. 22. 15:56
2/9 anonim válasza:
Mindkettőt szedtem,mindkettő jó volt.Dokim annyit mondott,hogy teljesen mindegy,mindegyik jó,csak itt neten anyukáktól olvasni,hogy melyik "jobb".
Árban a gravida a nyerő:)
2011. júl. 22. 16:10
3/9 anonim válasza:
Én Gravidát szedtem annak nem volt mellékhatása de hallottam már olyat,hogy vki hányt tőle meg egyebek..ez egyénfüggő.Nagy súlyú lett viszont a babám de lehet,hogy nem ettől.Nekem a Femibion viszont hasmenést okozott.
2011. júl. 22. 17:18
4/9 anonim válasza:
Tök mindegy melyiket szeded, itt fogsz hallani ilyet és olyat is!
Én speciel Femibiont szedek, egyéb érzékenység miatt én csak azt szedhetem, de nekem semmi bajom tőle az ég világon. Barátnőm Gravidát szedett, a nővérem pedig az Elevitre esküszik. Egyikőjüknek sem lett nagy babája, bár ez szerintem nem vitamin függő.
2011. júl. 22. 17:23
5/9 anonim válasza:
A Femibion a legkorszerűbb, ezért drágább is, állítólag a felszívódása is jobb, valamint tartalmaz jódot és halolajat is, amit a többi nem.
2011. júl. 22. 17:39
6/9 anonim válasza:
ezért írtam,hogy nem biztos,hogy nem ettől bár nem vagyok tudományos munkatárs sem ilyesmi de azért nem jelenteném ki 100%-osan,hogy nem ettől lesz(lett) nagy vki babája mert ugye ki így ki úgy reagál rá...
2011. júl. 22. 22:22
7/9 anonim válasza:
Gravidát szedem, meg vagyok vele elégedve.:)
13hkm:)
2011. júl. 23. 10:21
8/9 anonim válasza:
Én 3hónapig Femibiont szedtem most elevitet szedek mert ez jóval olcsobb, de én a femibiont ajánlom nézz utána.-9
2011. júl. 23. 10:36
9/9 anonim válasza:
ÉN is a femibiont ajánlanám. Kélt helyen járok dokihoz, mindkettő ezt ajánlotta. (Kint Ausztriában is ezt tartják a legjobbnak, meg az itthoni dokim is ezt ajánlotta). Tényleg a legkorszerűbb, és a legjobbnak tűnik, de az ára is szerintem a legmagasabb. Nekem volt előtte egy missed ab-m (akkor még nem szedtem a femiobiont, hanem elevitet, persze nem hinném hogy lehet hozzá köze, hogy így végződött, de ki tudja?) , talán ezért is ajánlották, hogy most inkább a legjobbat szedjem, mindkettő doki egyetértett, hogy a terheség alatt csak szedjem, ne álljak le vele. Most is szedem, és már 34 hetesek vagyunk :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!