Miért jobb (ill. jobb-e) a Femibion, mint a Gravida? Mi van még benne?
Nem minden nőnél szívódik fel jól a folsav, a Femibionban pegig olyan formában van, amiből a legjobb hatásfokkal tud felszívódni. Nekem is ezt ajánlották.
A Gravidát én sosem szedtem, de sokan émelygésre panaszkodnak miatta.
+ DHA, telített zsírsav! Minden nap 2 szemet kell bevenned, a vitamint és ezt a DHA-t.Azt olvastam itt, hogy ez a dha felel azért hogy okos legyen a babó,de mondom ezt csak olvastam!
Viszont a Femibion 5000 körül van a Gravida pedig 2000 körül egy havi adag! Meggondolandó! Én áttértem a Gravidára!
Üdv 28 hetes kismama
Szia! Azon felül amiket írtak van még benne B6 amit hányingerre javasolnak. Nem tudom hogy ennek köszönhetően vagy pedig csak a szerencsések közé tartozom de nekem nem volt hányingerem egyáltalán.
14 hetes km
Szia!
Érdekes a lényeget senki sem írta le. Nekem van itthon mind a kettőből. Nos a Femibion abszolut nem tartalmaz a jódon kívül más ásványi anyagot, csak vitaminokat. A Gravida-ban meg minden megtalálható. Én a Femibion mellé szedek még külön Calciumot, vasat és Magnéziumot mert ezek nagyon szükségesek a 2. trimesztertől. A Centrum Materna is nagyon jó összetételű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!