Elevit vagy Femibion? Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 13:53
1/15 anonim válasza:
Ha a kettő közül kellene választanom, akkor a femibion, az elevittől sok bajom előjött(székrekedés, hányás)
De a ladeevit vált be a legjobban és az ára sem vészes 2400 ft a 30 szem
2/15 anonim válasza:
Én szedtem mindkettőt, az Elevit olyan étvágyat csinált, hogy folyton éhes voltam. És mivel többet ettem, híztam is. A Femibionnal semmi bajom nem volt.
3/15 anonim válasza:
Femibion!Az elevittől én is híztam elég szépen!
4/15 anonim válasza:
hát nem tudom...én most femibiont szedek de az elvit is tök jó volt...semmi bajom nem volt tőle
5/15 anonim válasza:
Én elevitet szedtem.Semmi bajom nem volt tőle.A terhesség alatt 6kg-ot híztam.
6/15 K.Andi83 válasza:
Nekem ez az első terhességem,és Femibiont szedek. Elevitről sok rosszat hallottam.
9+4 napos kismama
7/15 anonim válasza:
Femibion!!!12.hétig azt szedtem,semmi bajom nem volt.Most meg váltottam Elevitre/vagyis már 8 hete/azóta hányingerem is van, no nem vészes.Heti 2-szer szedem hétfőn és csütörtökön.Bevétel utáni másnap alig tudok WC-re menni.Éppen azon gondolkodtam, hogy abbahagyom és visszaállok a Femibionra.Semmi másra nem tudok gondolni, csakis arra, hogy a "gondjaim" ettől a vitamintól vannak.
8/15 anonim válasza:
Én is Femibion szedtem a terhességem alatt. Maximálisan meg voltam vele elégedve, mindketten makkegészségesek voltunk végig és vagyunk most is.
9/15 anonim válasza:
Én a femibiont nem bírtam,hasmenésem lett tőle.Váltottam a gravidára és ezzel semmi bajom.Egy ismerősöm az elevitet szedte,de abbahagyta mert folyton hányt tőle.Nagyon változó,hogy a kismamák melyiket bírják.
31hkm
10/15 anonim válasza:
Én a femivel kezdtem, majd a 12 hét után elevittel folytattam...
Szerintem az utóbbi jobb, bár nekem egyiktől sem volt semmi bajom, de az elevitben többféle dolog van!!! Sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!