Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik jobb az elevit vagy a...

Melyik jobb az elevit vagy a femibion? Kinek mi valt be es miert?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Én elevitet szedtem,de nemcsak szorulásom volt tőle,de nagyon híztam is.A végén már a védőnőm szólt,hogy hadjam abba a szedését
2009. júl. 3. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
En Femibiont szedek, hizni nem hizok töle ( +9 kg-nal tartok, es 36 hetes vagyok) es semmi mellekhatast nem tapasztaltam... De az elevitrol nem tudok nyilatkozni, azt nem probaltam. Ja, egy nagyon kis aprosag : A Femibiont mar a teherbeesesem elött par honappal elkezdtem szedni, mert tervezett baba volt, es ugye a Femibion ket szinben van: rozsaszin es sarga, ugyhogy mar az elejen azzal vicceltünk a ferjemmel, amikor a rozsaszint vettem be, hogy : "beveszem a lanyomnak szükseges vitaminokat... " Es je, valoban kislanyt varunk... :) Ez persze nincs összefüggesben, de szamunkra kedves emlek marad. :)
2009. júl. 3. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én az első terhességemnél elevitet szedtem és bevált. most a második előtt is ezt kezdtem el, most székrekedésem volt tőle. az orvosom a femibiont ajánlotta, mert állítólag abban vannak plusz olyan hasznos anyagok, ami az elevitben nincs meg, úgyhogy 13 hetes korom óta ezt szedem. semmi mellékhatást nem tapasztalta. az étvágyam elég nagy, de úgy gondolom, ez nem ettől van. árbeli különbségek viszont vannak: az elevit 2.000,-Ft egy hónapra, a femibion pedig 5.400,-Ft egy hónapra, és én a sok más kiadás mellett ezt egy kicsit nehezebben oldom meg.
2009. júl. 3. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is Elevitet szedtem de csak 3 hónapig kellett volna.Na híztam is tőle rendesen.Eléggé kivagyok kerekedve.Ha ajánlhatom akkor a másikat szedd mert ez olyan mintha felfújnának.36 hetes km
2009. júl. 3. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a femibiont szedem. Semmi mellékhatását nem tapasztaltam, nem híztam egy dekát se tőle. Szorulásom pedig nem ettől van (elkezdtem szedni és rá 3-3,5 hétre jelentkezett szorulás, nem hiszem hogy összefügg). Elevitet nem próbáltam. A femibion 800 3200-3500 forint között van.
2009. júl. 4. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!