Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a jobb, az elevit,...

Melyik a jobb, az elevit, vagy a gravida?

Figyelt kérdés
én úgy látom, hogy a gravidában több cucc van, és van benne jód is, ami M.o. kb. mindenkiből hiányzik. Meg szelén, ami a bőrnek tesz jót. Ti mit gondoltok? van aki mindketőt próbálta?
2012. ápr. 22. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Én az előző terhességemnél Elevitet szedtem.Állandóan hányingerem volt tőle.Most Femibiont szedek,és semmi bajom(17 hetes terhes vagyok).A Gravidáról nem tudok nyilatkozni.A barátnőm szedte,és meg volt vele elégedve.
2012. ápr. 22. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Én Gravidát szedek. Meg vagyok elégedve vele, és a többihez képest olcsó!
2012. ápr. 22. 13:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, csak kíváncsiságból, nem az lehet, hogy az első kisfiú volt, ez meg kislány?
2012. ápr. 22. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is Gravidát szedek és nekem bevált.Nincs tőle szorulásom,az Elevitre ezért panaszkodott az egyik ismerősöm.És tényleg korrekt az ára.
2012. ápr. 22. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
gravida vagy femibion
2012. ápr. 22. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Az első vagyok.Akár ez is lehet a magyarázat(az előző gyerkőc tényleg kisfiú,most meg kislányt várok).
2012. ápr. 22. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Gravidát szedek. Magyar gyártmány (Béres), így minden benne van ami a magyar kismamáknak kell. :) Nekem teljesen bevált, és az árával is meg vagyok elégedve. :)
2012. ápr. 22. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is gravidát szedek, pont azért, mert magyar nőknek lett kifejlesztve. Nekem nagyon jó.

Az első terhességemnél is végig szedtem + a szoptatás 1. évében, és nekem nem hullott a hajam, nem ment tönkre a bőröm, se a fogaim.

2012. ápr. 22. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is Gravidát szedek, az Elevittől nehezen tudtam nagyvécézni.
2012. ápr. 22. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!