Elevit vagy Gravida? Ti melyiket szeditek? Melyik jobb szerintetek?
Köszi a válaszokat!
8hetes kismama
Gravida nekem nagyon bejött.Semmi bajom nem volt tőle, van benne jód, ami sok terhesvitaminban nincs, nem lett nagy a babám(sokan azért nem szednek vitamint, mert hogy "felfújja" a babát, fiam 54 cm és 3050g-al született)
ja és az ára is elfogadható:)
szia!
nekem az Elevit csillapította rá is van írva (reggel veszem be), ezek a vitaminok már régen nem "fújják" fel a babákat csak anno a Maternáról terjedt ez el, engem nem hizlalt az elevit étvágyat mindegyik csinálhat de persze oda kell figyelni nem a vitaminra fogni a hízást!
Szia! Én Gravidát szedek, de nekem rettentő hasmenést okozott napi 3-4-szer. Ezért most ritkítottam, heti 3-4-szer veszem csak be, és így elfogadható. Másféle rosszullétet nem okozott.
27 hetes kismama
Egyértelműen a Garvida. A választásnak több oka is van, mind racionális:
Az Elevitet próbáld megvenni mondjuk egy berlini patikában. Nem fogsz kapni, mert betiltották.
Az Elevit engem úgy hízlalt, mint kismalacot a kukoricadara, ráadásul székrekedésem is lett tőle. :((( 12 hétig szedtem, mert akkor ezeket még nem tudtam!
A Gravidában sokkal többféle összetevő van, és sokkal kiegyensúlyozottabb arányban, és mennyiségben.
A Gravida magyar találmány (Béres). Nincs annyi pénz a reklámra, azért is ismeri mindenki az Elevitet...
Elmégy egy putri mellett és megkérdezed, hogy "hölgyeim", milyen kismamavitamint ismernek? Az Elevitet fogják mondani, mert annak a reklámja megy a brazil szappanoperák szünetében...
Engem az is idegesít, hogy a váróban szinte minden anyukának Elevites dossziéja van... Van rá pénz... összedobtuk... :(
A Garvida olcsó, jó, nem hízlal sem Téged sem a Kisbabádat, és ráadásul itthon marad az adója... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!