Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit ajánlanátok, Elevit vagy...

Mit ajánlanátok, Elevit vagy Gravida?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 13:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én a Gravidától még félidősen is hánytam. Az Elevit sokaknak okoz szorulást, de én ezt megúsztam szerencsére.

Viszont Neked kell kitapasztalni, ha az egyik kellemetlen tüneteket okoz, válts nyugodtan.

2012. márc. 7. 13:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Az Elevittől idegbeteg voltam :D Bocsi,de így van,rá is van írva hogy gyenge egyéneknél idegesség is jelentkezhet,én akkor nagyon gyenge vagyok :D Tehát Gravida!
2012. márc. 7. 13:41
 3/16 anonim válasza:
ne szedj elevitett mert már nem olyan jó mint volt csokentették a benne lévo vitaminokat mert már nincs annyi pénze a cégnek
2012. márc. 7. 13:44
 4/16 anonim ***** válasza:
Én Gravidát szedtem, semmi bajom nem volt tőle, sőt nagyon jó tett, abszolút tudom ajánlani. Az Elevittel kapcsolatban nincsenek személyes tapasztalataim, de úgy hallottam, a kettő gyakorlatilag ugyanaz, csak máshogy hívják.
2012. márc. 7. 13:44
 5/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én egyiket sem szedtem (és nem is szedném). Bocsi, hogy nem konkrétan a kérdésedre válaszolok: én a Femibion 800, illetve 400-at ajánlanám! Nekem sz vált be, nagyon komplex vitamin készítmény! És nem voltam tőle rosszul! Igaz, hogy jóval drágább a kérdésedben szereplő két vitaminnál!
2012. márc. 7. 13:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Nézd meg az összetevőit.

Szerintem Gravida + folsav. Vérkép ha indokolja, akkor még vas, kalcium, magnézium pluszban.

2012. márc. 7. 14:12
 7/16 anonim ***** válasza:

Elevittől minden nap sugárban hánytam:( Akkor jöttem rá, hogy az Elevittől van amikor egyszer elfelejtettem bevenni és észrevettem, hogy jé, nem hánytam, aztán újra szedtem újra hánytam, majd nem szedtem és nem hánytam. Úgyhogy abbahagytam. Gravidát nem akartam venni, mert attól is sokan hánytak. Én most egy újfajta vitamint szedek, van benne jód is, nagyon favorizálják most a dokik és az ára is jó

[link]

Most ezt szedem+ folsavat meg kálciumot és teljesen jól vagyok.

2012. márc. 7. 15:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Gravida
2012. márc. 7. 15:04
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. márc. 7. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Gravida
2012. márc. 7. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!