Magne b6 napi 2 szem mellett szedhetem a terhesvitamint (gravida, elevit)?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 16:13
2/8 anonim válasza:
A 3. trimeszterben ajánlott magnézium szedése, napi 2-3-4 szem, vagy keményedés esetén akár több. MagneB6 helyett irass fel a dokiddal másikat. A Magne nem a legmegfelelőbb ilyenkor. A 36-ik hétig szedheted a vitamin mellett is.
3/8 anonim válasza:
Én is úgy szedtem anno 2 éve. Terhesvitamin + mellé reggel-este MagneB6. Nekem ezt javasolta az orvosom. De a MagneB6-ot valóban csak a 36. hétig szabad szedni. A terhesvitamint pedig addig, amíg szoptatom a babát.
4/8 anonim válasza:
"A 3. trimeszterben ajánlott magnézium szedése, napi 2-3-4 szem"
Ez azt jelenti ,hogy mindenkinek kell szedni ha indokolt ha nem?
Nekem az orvos nem mondta soha nem keményedek,néha vannak már jóslóim,de miért kellene szedni ha nem indokolt?
5/8 anonim válasza:
Ja elfelejtettem kiírni 33 hetes vagyok.
6/8 anonim válasza:
Én írtam a napi 2-3-4 szemet.
Úgy tudom hogy a magzatnak is kell a magnézium, de ha az orvosod nem javasolta külön...de legyen kéznél,otthon,táskában mindig, hátha nagyon elkezdesz keményedni.ártani amúgy sem árt. A legtöbb kismama szedi. De csak a 36. hétig.
7/8 anonim válasza:
Ismét az előző vagyok. Vas tablettát írt fel?
8/8 anonim válasza:
az vagyok aki nem szed magnéziumot
Én elevitet szedek azt mondta az orvosom az bőven elég,mert benne van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!