Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen cumisüveget kell...

Milyen cumisüveget kell vennem egy újszülött babának?

Figyelt kérdés
Vagy teljesen mindegy? De gondolom, mindenképp kellene, hiszen ő is szomjas lesz majd...

2012. júl. 20. 17:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A kérdés fontosságát növeli az is, hogy császáros leszek (egészségügyi okokból), így valószínűleg később indul majd be a tejem. De mindenképp szoptatni szeretnék majd!
2012. júl. 20. 18:41
 12/22 A kérdező kommentje:
Amúgy cumiból is a latex vagy a szilikon jobb? Mert a 4 cumi, amit vettem, mind szilikonos. Vegyek szerintetek egy latexet is, vagy majd akkor, ha esetleg nem szeretné a szilikon cumit? Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, melyiket fogja szeretni, mert mindegyik másfajta (magát a cumi alakját tekintve)...
2012. júl. 20. 18:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy cumisüvegem volt amit a Felicitas csomagban kaptam, az Avent volt, valamint egy cumit. Egyikre sem volt soha szükségem, mert a fiam szopott, sosem cumizott, vagy cumisüvegezett. 8 hónapos korában akartam vizet adni, de nem tudta használni, így pohárból ivott. Az újszülöttnek is jobb, ha pohárból iszik, de ha minden jól megy és sikerül szoktatni, akkor nem is kell egyik se. Szerintem max. 1 cumisüveg legyen, tudsz később is venni ha szükséges. Amúgy szerintem marha drágák.
2012. júl. 20. 18:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam az első 3 hónapban nem fogadta el a szilikont,csak a latexet.Aztán fokozatosan tértünk át a szilikonra.
2012. júl. 20. 18:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a kórházba kellett vinni 2 cumisüveget is. Az egyiket tápszernek, ha szükség lenne rá a másik víznek. Én itattam vízzel, és nem is sárgult be, míg sokan akik csak szoptattak, maradtak 5-6 napot mert besárgult a babájuk. Te leszel az anya, te döntöd el, hogy kell-e cumisüveg, vagy sem. Nincs jó vagy rossz döntés. A cumisüveghez való kislyukú cumit vegyél. Vidd magaddal a boltba a cumisüveget és kérj segítséget az eladótól 0-6 hós cumi (1-es lyukú) tejhez (vagy tápszerhez) és egy másikat vízhez, teához. Én is kikészültem a szuperanyák miatt, akik csak azt hajtogatják, hogy szoptatni, szoptatni... 6 hét után nem volt tejem, akármit próbáltam nem volt. Nem mindenki tejcsárda, kellhet az az üveg.
2012. júl. 20. 18:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vettem latexet, mert allergiát okozhat.
2012. júl. 20. 19:00
 17/22 A kérdező kommentje:
Latexet én is azért nem vettem, mert én magam allergiás vagyok rá... A Felicitas csomagot most fogom átvenni, körbekérdeztem, de azokat a válaszokat kaptam, hogy már nincs benne avent cumisüveg. Pedig azt szerettem volna főleg...:(
2012. júl. 20. 19:03
 18/22 A kérdező kommentje:
13-as! Ha nem túl indiszkrét kérdés: ugye írtad, hogy kaptad az avent cumisüveget és nem használtad... Megvan még? Én átvenném... (persze fizetnék érte)
2012. júl. 20. 19:05
 19/22 anonim ***** válasza:
medela cumik elég jók, és az üvegen tudod cserélgetni ak oránakl megfelelően (vagy ha hasfájós akkor calma) a cumikat. a tetejére csavarozható fedél is van, és lehet fagyasztani, ha később sok tejed lenne és eltennél tartalékba
2012. júl. 20. 19:06
 20/22 anonim ***** válasza:

13. vagyok.

Sajna nem tudom az üveget àtadni, mert használva volt, bár nem cumisüvegnek. :) A cumija nem sokat volt a gyerkőc szájában, mivel mint írtam, 8 hónaposan adtam volna benne neki vizet, de nem tudta szívni, csak rágcsálta, kb. 1 hét után feladtam a próbálkozást. Nem is tudom hová kavarodott azóta. Az üvegét viszont tök jól hasznosítottam a konyhában méricskélni.

2012. júl. 20. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!