Milyen mosogatószerrel lehet elmosni az újszülött cumisüvegét és milyen olajjal kentétek a fejecskéjét, h. lejöjjön a koszmó?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 11:21
1/3 anonim válasza:
Én nem használtam mosogatószert. A johnsons babaolaját használtam, de a lányomnak csak nagyon kicsit volt koszmós a feje. Lehet kapni a babe koszmó elleni sampont, nagyon sokan dicsérik.
2/3 anonim válasza:
nekünk a Babe koszmó elleni sampon bevált! Nagyon gyorsan elmúlt tőle, igaz nem volt sok, kezdődött a koszmósodás amikor vettem. Aztán azt használtam 2-3 hónapig és utána már elő sem jött.
Mosogatószerből meg nem vettem külön semmilyet a cumisüveghez, a PUR kézkímélővel mostam az üvegeket.
3/3 anonim válasza:
Én sem használok mosogatószert a cumisüvegekhez, vízzel alaposan elmosom, és utána mikrós sterilizálóval fertőtlenítem.
Ha csak enyhén koszmós, elég a babaolaj. Én úgy csináltam, hogy vattapamacsra öntöttem egy kis Nivea babaolajat, finoman átdörzsöltem vele a fejét, aztán fürdésnél alaposan lemostam. Két nap után eltűnt a koszmó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!