Újszülött babának milyen pelust, popsitörlőt, cumit, és cumisüveget vennétek?
Köszönöm a válaszodat!
Boldog babázást:)
nekünk a dm-es pelus vált be (babylove), 2-es méret, popsitörlőből is.
cumit, cumisüveget én nem adtam a babámnak, cicizik.
ruhából zokni, kesztyű is kelleni fog. meg jó meleg sapka, anorák.
Cumit, cumisüveget nehogy megvedd előre, lehet, hogy egyáltalán nem lesz rá szükségetek. Amúgy nekem a MAM-ok jöttek be e téren, és a Philips Avent nagyon nem jött be, 5-ször kellet rátekerni a cuclit az üvegre, hogy végre ne eresszen.
Pelus - a Rossman üzletekben kapható Babydream szerintem csúcsszuper, nagyon jó az ára is, és szerintem (sok más anyuka szerint is) olyan jó, mint a Libero, tán még jobb is. Eddig soha nem hagyott cserben, rengeteg pisit elbír, kaki se potyog ki belőle.
Másfél éves kislány anyukája.
Pelus, attól függ mekkora lesz a baba! Első körben 2-es pelust érdemes, mert az úgyis hamar sorra kerül, ha nem rögtön azzal kezdtek. Az én babám kicsi volt, 2700g, így mi használtuk egy ideig az 1-es pelust is. Ha a tiéd is pici lesz, akkor ezt beszerezhetitek akkor is, mire hazaértek a kórházból, ha viszont "átlagos" méretű lesz a baba, kezdhettek 2-es pelussal és akkor felesleges lenne az 1-est beszerezni.
Popsitörlő, gyakorlatilag bármelyik jó, szinte egyformák.
Cumi, mi nem használtunk, nem is vettem, nem hiányzott soha.
Cumisüveg, AVENT mellszívót és sterilizátort vettem, ezekhez adtak cumisüvegeket is (2-2 db) 150ml-s és 210ml-s, 1-es és 2-es cumifejjel. Mostanáig ezeket használtuk és elég is volt, újabban már estére sűrűbb tápszert adok, ezért most szereztem be hozzá 2db 3-as pótcumifejet! Hallottam olyan babáról, aki a szilikonos cumit egyátalán nem fogadta el, csak a latexest, de ezt majd kitapasztaljátok. Egyébként nekünk az AVENt teljesen megfelelt.
7 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!