Újszülött babának milyen pelust, popsitörlőt, cumit, és cumisüveget vennétek?
Pelus : Pampers New Born 2
Popsitörlő: Johnson's rózsaszín zacsiban és kék csík van elöl rajta
Cumi: csak is NUK,ez fogszabályozós,de van MAM is csak az akkor bumszli,hogy elveszik a gyerek feje mögötte
Cumisüveg: Avent csak 2 van,egy 125 ml (innivalóhoz,első időkben)egy 300 ml (tejcsihez és később abból inni)
Én 1-es Libero-t vettem kezdésnek, 4 kg-ig jó, de én a babámnál 4,5 kg-ig használtam, akkor lett rá jó a 2-es, ami elvileg 3 kg-tól van.
Cumisüvegem Avent van, mást nem is használtam, így nem tudom, hogy jobb vagy rosszabb, mint a többi. Nekem semmi gondom nem volt vele. (Viszont az egyik legdrágább.)
Cumisüvegből ne tárazzál be, vegyél csak egyet, max. kettőt, mert lehet, hogy nem lesz rá szükséged, ha van elég tej, ritkán kerül elő a cumisüveg.
Popsitörlőnek a tesco-s vált be legjobban, amin műanyag zár van, azok, amelyeken öntapadós fólia van, hamar elvesztik a tapadásukat, és így hamarabb kiszáradnak a lapok.
Cumi vásárlásánál azt vedd figyelembe, hogy sok baba csak azt a fajta cumit hajlandó elfogadni, amit először megszokott, és ha az pont a legdrágább, akkor végig vehetsz drága cumikat. Újszülöttnél szerintem nem fontos a fogszabályzós cumi.
Nadrág, pulóver és minden felnőttes kisruha tényleg felesleges egy újszülöttnek, nehéz még ráadni, esetleg kardigán, az még úgy-ahogy megy. A rugdalózókból olyat vegyél, ami a lába között és a mellkasán is patentos, vagy olyat, amin hátul fordított T alakban vannak a patentok. Az olyan rugdalózó, aminek csak a lába között van patent, és a fején kell az egészet átbújtatni, nagyon macerás feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!