Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött babának milyen...

Újszülött babának milyen pelust, popsitörlőt, cumit, és cumisüveget vennétek?

Figyelt kérdés
A választ előre is köszönöm a tapasztalt anyukáknak!
2010. okt. 28. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pelus : Pampers New Born 2

Popsitörlő: Johnson's rózsaszín zacsiban és kék csík van elöl rajta

Cumi: csak is NUK,ez fogszabályozós,de van MAM is csak az akkor bumszli,hogy elveszik a gyerek feje mögötte

Cumisüveg: Avent csak 2 van,egy 125 ml (innivalóhoz,első időkben)egy 300 ml (tejcsihez és később abból inni)

2010. okt. 28. 17:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 1-es Libero-t vettem kezdésnek, 4 kg-ig jó, de én a babámnál 4,5 kg-ig használtam, akkor lett rá jó a 2-es, ami elvileg 3 kg-tól van.

Cumisüvegem Avent van, mást nem is használtam, így nem tudom, hogy jobb vagy rosszabb, mint a többi. Nekem semmi gondom nem volt vele. (Viszont az egyik legdrágább.)

Cumisüvegből ne tárazzál be, vegyél csak egyet, max. kettőt, mert lehet, hogy nem lesz rá szükséged, ha van elég tej, ritkán kerül elő a cumisüveg.

Popsitörlőnek a tesco-s vált be legjobban, amin műanyag zár van, azok, amelyeken öntapadós fólia van, hamar elvesztik a tapadásukat, és így hamarabb kiszáradnak a lapok.

Cumi vásárlásánál azt vedd figyelembe, hogy sok baba csak azt a fajta cumit hajlandó elfogadni, amit először megszokott, és ha az pont a legdrágább, akkor végig vehetsz drága cumikat. Újszülöttnél szerintem nem fontos a fogszabályzós cumi.

Nadrág, pulóver és minden felnőttes kisruha tényleg felesleges egy újszülöttnek, nehéz még ráadni, esetleg kardigán, az még úgy-ahogy megy. A rugdalózókból olyat vegyél, ami a lába között és a mellkasán is patentos, vagy olyat, amin hátul fordított T alakban vannak a patentok. Az olyan rugdalózó, aminek csak a lába között van patent, és a fején kell az egészet átbújtatni, nagyon macerás feladni.

2010. okt. 28. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha a pólyát a ruhaneműhöz sorolod,akkor szerintem érdemes azt is beszerezned,nagyon sok pici újszülött baba szereti,pláne télen.Nem kell a legdrágább kókuszpólya,hiszen rövid ideig használja,ha szereti.Textilpelenát se felejtsd el,kifogót,ilyesmit,bár ez inkább babakelengye.Elsőre mindenképpen a legjobb minőségű pelenkát venném,nem Babylove-ot,meg Tescosat,hanem Liberot,Pamperst.Később ráérsz még kisérletezni.Cumiból,cumisüvegből olyat vegyél,amit mindig meg tudsz venni(anyagilag).Praktikus volt az Avent mellszívó a cumisüvegeivel,hogy kompatibilis volt vele,de sajnos nekünk sem jött be ,szerintem az egyik legrosszabb cumisüveg mindenféle szempontból.Őszintén?:én a színüveget szerettem,ezt tutira ki lehetett mosni,fertőtleníteni,nem kopott,nem ázott ki belőle semmi káros anyag,olcsó volt,jó hővezető.Cumit meg kapsz a mamacsomagban ha megszülsz.Könnyű szülést,boldog babázást:)
2010. okt. 28. 20:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok!
2010. okt. 28. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!