Vásároltatok újszülött babátoknak cumisüveget? Ha igen mennyit és mekkorát?
Most írjuk össze ,hogy miket kellene beszereznünk,és felmerült ez a kérdés.
Vegyünk pár db-ot? vagy felesleges?
egy 1 db 150 ml és egy 260-as ra gondoltam...de nemtom.
Első baba,tanácstalan vagyok
Háát, eléggé nagy kísértés lehet...
Ha szoptatni szeretnél, akkor nem feltétlenül kell, sőt. Fifti-fifti alapon egyetlen kicsi üveget vegyél, aztán majd idővel meglátod. Sok helyen tudsz venni, ha majd hirtelen be kell szerezni.
Ha javasolhatok: szerezz be egy szoptatós könyvet is, hogy minél hamarabb minél jobban megtanuld, mit érdemes és mit nem ajánlott majd csinálnod! (pl. cumisüveg-vonatkozásban is)
Én vettem egy Avent kezdőszettet, biztos, ami biztos. Abban volt 2 db 125, és 2 db 260 ml-es. És milyen jól tettem, már a kórházban hasznát vettem az egyiknek.
Egyébként még mielőtt belémkötne egy szoptatási fanatikus, leírom az egész sztorimat:
Császáros voltam, nem indult be a tejem, aztán amennyire beindult, az sem volt elég, kezdettől pótlást kellett kapnia kisfiamnak. Persze én sejtettem előre, hogy ez lesz, nálunk genetika az egész, a családomban senki nem tudott normálisan szoptatni, így is nekem sikerült a legtovább. Ittam teát, szedtem homeós bogyót, vettem kézi fejőt, masszíroztam, fejtem, szaporító fejést csináltam, a gyerek egész nap a mellemen lógott szinte, mellgyulladást kaptam, a gyerek vérhólyagot szívott rá, ja, és hogy tetézzem: befelé forduló, lapos mellbimbóm van. Ennyit a szoptatás örömeiről. :)))
Vettem kettőt, biztos ami biztos alapon.
És jól is tettem, mert a fiam egyáltalán nem tudott szopni, pedig volt tejem. 4 nap szenvedés után adtam neki lefejt tejet cumisüvegből, mert kiskanállal, pohárral kb csak ebből állt volna az egész nap, az éjszakákról nem is beszélve.
köszönöm,sokat segítettetek.
Azt hiszem 2-t veszek,ha nem kell akkor későbbre jó lesz.
Biztos ami biztos.
De nagyon örülnék ha inkább tudnék szoptatni.
Nekünk 3 vagy 4 is van.
2 vagy 3 via pohárra tekerhető cumi volt az aventes mellszívóhoz, plusz még én is vettem egyet. Még eddig nem használtuk, nagyon remélem nem is fogjuk, bár nekünk még messze van a hozzátáplálás.
3 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!