Ki milyen cumisüveget vett az újszülött babájának? És miért?
Én szeretném szoptatni, majd ha megszületik, de ha nem lesz tejem muszáj leszek másképp etetni?
33 hetes kismami
Szia.Ugyan még nekem sincs tapasztalatom de nekem a "MAM"-os cumisüveget ajánlották.Én a DM-be vettem de sok helyen kapható pl.interspar.(1200.-körül)
Állítólag azért jó mert olyan a cumija mint a cici bimbója:) és szeretik a babák.Valamint sok részre szétszedhető, így könnyebb a tisztítása.
Üdv:37 hetes KM
Szia.Nekünk Tommie Tippee,cumisüvegünk van én a Brendonban vettem és nagyon tudom ajánlani,mert olyan formája van mint a cicinek és nálunk soha nem volt cumizavara a kisfiamnak,mindig elfogadta a cicit(már 9hetesen tápszerrel kellet pótolni:(sajna,de 5hónapos koráig szopizott és nem volt probléma az üveg miatt.Nem vészes az ára én akciósan vettem 1200ft volt két darab,figyeld az akciókat.Mi még mindig ezt használjuk és nagyon szereti.
8hós manó anyuja
Mam Ultivent-et használunk. Kólika ellenes (alul szelepes), könnyű tisztítani (szétszedhető), tetszetős a formája, színe; szilikonos a cumifeje, fogszabályozós, anyamellre hasonlító.
Van itthon Avent is, de azt csak Mam fejjel fogadja el a lányom (kompatibilis a Mam és az Avent).
Cumiból is Mam-unk van, de csak szilikon, a latex egyáltalán nem kellett a gyereknek.
Bababoltban 1600 körül szokott lenni nálunk (elég drága bolt, monopol helyzetben van), a Rossmann-ban viszont időszakonként szokott akciósan lenni, 8-900 Ft a 260 ml-es.
Ha gondolod, nézz utána itt:
Szia!
Nekünk van MAM-os kólika ellenes, sima MAM-os, Chicco, Aventes és egy noname is. 7 hós kisfiam egyiket sem fogadja el. Vizet iszik, és csak pohárból.
Szia! Én Avent-os cumisüveget és cumit vettem, nekünk nagyon bevált. A cumi alakja olyan, mint a mellbimbóé, szelepes, így nem tud levegőt nyelni. A cumisüvegnek pedig jó széles nyaka van és emiatt tisztítani is könnyebb. Ráadásul az Avent mellszívói nagyon jók, és ahhoz is hozzá lehet csatlakoztatni az üveget.
Amiatt is tudom ajánlani az Avent-ot, mert sok helyen lehet kapni (Brendon, DM, Rossmann, Tesco, st...) mindenféle tartozékait is, a cumik pedig nagyon sokféle nyílásmérettel kaphatók.
A kisfiamnál egyáltalán nem okozott problémát a használata, a cicit ugyanúgy elfogadta cumisüveg mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!