A Mam vagy a Tommee Tippee cumisüvegek/termékek a jobbak egy újszülött számára? Ha az egyik márkájú cumisüveget veszem, akkor játszócumiból is célszerű ugyanolyan márkájút venni, vagy nincs egymással összefüggésben a kettő?
Nincs összefüggésben a játszó és az etetőcumi.
a mam termékek nagyon jók kompatibilis itt ott az aventtel.
a tt. nem ismerem.
A TT. nagyon jó, mi azt használjuk újszülött korától a kisfiamnak, aki most már 6 hónapos.
(Ilyen a mellszívó, a sterilizáló, az ételmelegítő, a cumisüvegek ...)
Játszócumiból Nukot használunk, abból nekünk a TT. nem jött be.
Etető cumiből és mellszívóból is Tippee van kizárólag. Nagyon szeretjük.
Cumikból pedig kizárólag Mam!:)
(már egyszer írtam)
Én is azért szeretem a MAMot, mert szétszedhető, könnyű tisztítani. + a lányom is csak ebből tud inni. Az Aventtól pl. a mai napig fuldoklik. Ezt csak azért írom neked, mert nem tudom, hogy a T.T. etetőcumija nem olyan hosszú-e, mint az Aventé. Nálunk ezzel volt a baj.
A MAM sokkal rövidebb, tökéletesen bevált.
A folyadék csak az elején folyik (pár csepp) az üvegből, azután már csak akkor, ha szívja a baba. Az Aventból viszont addig folyik, míg van benne.
Bocs, hogy nem a T.T-ról írtam, azt nem ismerem. Csak azt akartam mondani, hogy a MAM mennyire jó! :)
De lehet, hogy nektek tökéletes lesz a Tommee is... Próba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!