Miért van az hogy újszülött vagy fiatal gyerekek halnak meg? Jézussal ez mennyire van összefüggésben?
Azért van, mert az emberek már csak ilyenek. Meghalnak. Ki előbb, ki utóbb.
Jézus - ha létezett is - már igen régen meghalt. Utána 3 napra rá meg intett egy "Pá!"-t, és ellibegett az örök vadászmezőkre. (Már ha lehet hinni a legendáknak.) Így nyilván sok köze nincs hozzájuk.
18:43-asnak
Ha nem vagy jól informált ne nyilatkozz adatokról. Az nem 3 nap múlva történt.
Jézusnak nem sok.
Max. Istennek.
Amúgy Isten útjai kifürkészhetetlenek.
Lehet hogy az a srác, aki tíz évesen meghal rákban (csak mondtam valamit), az tizenhat évesen rászokna a cigire, tizennyolc évesen a könnyű drogokra, húsz évesen meg már a család minden pénzét heroinra költené ha hagynák és huszonegynéhány évesen egy sikátorban végzi túladagolás miatt, vagy mert a dílere megölette, amiért nem tudott fizetni.
Sosem tudhatod. Lehet, hogy jobb is neki így.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:46
"Ha nem vagy jól informált ne nyilatkozz adatokról. Az nem 3 nap múlva történt."
Érdekes. Én úgy tudtam, hogy a keresztények szerint 3 napig volt Jézus halott, és utána támadt fel.
De te biztos jobban tudod. :)
"Mert a miképen Jónás három éjjel és három nap volt a czethal gyomrában, azonképen az embernek Fia is három nap és három éjjel lesz a föld gyomrában."
/Máté 12,40/
Meg amúgy sincs hozzá köze. Vagy van?
19:30-nak
"Jézus - ha létezett is - már igen régen meghalt. Utána 3 napra rá meg intett egy "Pá!"-t, és ellibegett az örök vadászmezőkre."
Meghalt, utána 3 napra FELTÁMADT, és NEM pá-t intett a vadászmezőre való indulás miatt. Az a "pá" kicsit később volt, ha utánanéztél volna.
Ne mondj már magadnak is ellent :)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:08
Ja, vagy hogy te a "Pá!"-t félreértetted?! Hát van ilyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!