Miért van az hogy újszülött vagy fiatal gyerekek halnak meg? Jézussal ez mennyire van összefüggésben?
helyesbítek, a mi ugyanúgy lehet egy intelligens lény..
nem tudhatjuk ki vagy mi ő,ebben az esetben úgy is lehet mondani,hogy mi vagy te? Nem?
20:53-nak
Az 1. kérdésemre nem válaszoltál.
Ez a majd megtudod... eléggé megkerülő válasz.
A 2. kérdésemre adott válaszod butaság.
Tudom mik azok a fraktálok. Önhasonló, végtelenül komplex MATEMATIKAI alakzatok.A fraktál mindig önmagát másolja a végtelenségig.
A 3. kérdést olvasd el légyszíves még egyszer, mert szerintem magad sem érted.
Kik jöttek le? Honnan jöttek le?
A 4. kérdésre adott válaszod is elég zagyva.
"csak azért vannak itt,hogy legyenek"
De miért nem a paradicsomban vannak? Ők a biblia szerint nem követtek el bűnt. Csak az ember.
20:53-nak
Az 1. kérdésemre nem válaszoltál.
Ez a majd megtudod... eléggé megkerülő válasz.
Az egy dolog,hogy anyuciék nem mentek moziba,de ez az egész emberszületés mitől és miért lehet?pl anyuciékat miért csinálták?Miért ez a rendje,hogy születnünk kell?és most nem az emberek utánpótlására gondolok,hanem a nagy miértre!Nekem senki nem mondta,hogy miért jöttem,magam kellett rájöjjek..A többi emberazt mondja, az élet furcsa..furcsa,de mégis sokkal több a furcsánál!
A 2. kérdésemre adott válaszod butaság.
Tudom mik azok a fraktálok. Önhasonló, végtelenül komplex MATEMATIKAI alakzatok.A fraktál mindig önmagát másolja a végtelenségig.
-és ez az univerzum rendszere is egyben,mit nem értessz?!
A 3. kérdést olvasd el légyszíves még egyszer, mert szerintem magad sem érted.
Kik jöttek le? Honnan jöttek le?
-ez így van,magam sem érterm miről beszélsz,szóval légyszives tedd fel egy kerek mondatban,hogy kerek választ adjak rá!köszi
A 4. kérdésre adott válaszod is elég zagyva.
"csak azért vannak itt,hogy legyenek"
De miért nem a paradicsomban vannak? Ők a biblia szerint nem követtek el bűnt. Csak az ember.
-ki beszél itt a bibliáról?A bibliát az emberek írták az akkori elképzelés tükrében..sajnos az igazság nincs benne..Azért nincsenek a paradicsomban az állatok,mert itt lent is szükségünk van rájuk,és nekik is szükségük van a megtestesülésre,mert ez a körforgás amit nem lehet leállítani!Az ember csak itt lent tud bűnt elkövetni,és nem tud bűnösen megszületni..ráadásul magunk döntöttünk arról,hogy ideszülessünk,nem az isten kényszerített rá..
bár az ő kedvében is járunk saját fejlődéseinkkel,mégsem egy olyan isten,mint amilyet a biblia ír..telistele emberi tulajdonsággal,rosszakkal is..
14:44-nek.
1. Neked is csak kérdéseid vannak.
A megtudod, ha meghalsz, ugyanolyan , mint, ha azt mondanám neked:
Láttam egy automataváltós, dízel, kabrió Zsiguli 1200-est.
2. Az Univerzum a kezdetek óta változik. Átalakul.Hűl. Tágul. A fraktálok önmagukat ismétlik.
3. "mi értelme lenne,hogy egyáltalán le jöjjenek"
Azt írod a hívők lejönnek. Honnan?
4. "a növények is csak azért vannak itt,hogy legyenek,rnem tanultam,de a növények és az állatok meg ugyanúgy visszatérnek a "paradicsomba" "
Akkor sem értem a magyarázatodat.
Ha az embert kiűzte a paradicsomból ( mert isten ellen tett) és ezért meg kell tanulni a rosszat ( amit nem tehetett volna meg a Paradicsomban), akkor hogyan tehetett rosszat egyáltalán ott? Magyarán: Ha a Paradicsomban nincs lehetőség rosszat tenni, csakis azon kívül, miért volt lehetősége egyáltalán isten ellen tenni? A növények sem tettek semmi rosszat, mégis itt vannak.
14:44-nek.
1. Neked is csak kérdéseid vannak.
A megtudod, ha meghalsz, ugyanolyan , mint, ha azt mondanám neked:
Láttam egy automataváltós, dízel, kabrió Zsiguli 1200-est.
2. Az Univerzum a kezdetek óta változik. Átalakul.Hűl. Tágul. A fraktálok önmagukat ismétlik.
- Így van..ebben semmi kivetnivalóm
3. "mi értelme lenne,hogy egyáltalán le jöjjenek"
Azt írod a hívők lejönnek. Honnan?
leszületnek a földre az emberek,nem csak a hívők!!
4. "a növények is csak azért vannak itt,hogy legyenek,rnem tanultam,de a növények és az állatok meg ugyanúgy visszatérnek a "paradicsomba" "
Akkor sem értem a magyarázatodat.
Ha az embert kiűzte a paradicsomból ( mert isten ellen tett) és ezért meg kell tanulni a rosszat ( amit nem tehetett volna meg a Paradicsomban), akkor hogyan tehetett rosszat egyáltalán ott? Magyarán: Ha a Paradicsomban nincs lehetőség rosszat tenni, csakis azon kívül, miért volt lehetősége egyáltalán isten ellen tenni? A növények sem tettek semmi rosszat, mégis itt vannak.
-Vááá,mindjárt megőrülök!Ki mondta,hogy rosszat tettek,és nem csak a hívők születnek ide le a földre,hanem minden ember,érted már?ahogy mi sem a növények és az álatok sem tettek semmit isten ellen!Értsd meg,hogy szükségük van fizikai megtestesülésre,mert ez az univerzum rendje!
Te érted mit írsz?!
1. Hol láttad? Fénykép. Link? Műszaki leírás?
2. Az Univerzum VÁLTOZIK. A fraktál CSAK ismétli önmagát.
Nincs analógia a kettő között.
3. Leeeszüüüleeetneeek???!!
Honnan?! Ne akassz ki!
4. Akkor miért lett kiűzve onnan? Minden vallás ír a kiűzetésről. Ter. 3,22-24
Ha valamivel/valakivel sorozatosan rossz történik az egyszerűen kihal. Így lesz az emberrel is.
Ha nem hiszed, nézz majd meg halálod után 1 millió évvel.
Te érted mit írsz?!
-én értem,csak más nem érti..de baj,hogy leírom amit tudok?még a végén valaki belegondol..
1. Hol láttad? Fénykép. Link? Műszaki leírás?
Meditáltam rajta..vannak olyan dolgok,amire egyszerűen magamtól jövök rá! Nem kell segítség,esetleg egy könyv,aminek a gondolatmenetét tovább gondolom,és ez a könyv nem a biblia!!!számomra legkézzelfoghatóbb elméletet saját magam alkottam meg,és szerintem mindenki jobban teszi,ha összegyűjti az infókat,áttgondolja,és megfejti magának a saját varicióját!Ne higyjetek senkinek,csak magatoknak..nekem se kell..
2. Az Univerzum VÁLTOZIK. A fraktál CSAK ismétli önmagát.
Nincs analógia a kettő között.
-tudom,hogy változik..de igen is van közös az univerzum és a fraktálok között,és tuttommal a fraktálok nem pontosan ismétli önmagát,mindíg van egy kis eltérés az ismétlődései között..
3. Leeeszüüüleeetneeek???!!
Honnan?! Ne akassz ki!
-Nem akarlak kiakasztani,de szerinted honnan jön a lélek?A semmiből?mert ugye a semmi is egy valami,hát az én tudomásom szerint a túlvilágról,de te hívd csak paradíznek! :)És ha hiszed,ha nem ,nem küldi őket senki,maguktól választanak így,és nem is bűnösek..ezt csak azok találták ki,akik végtelenül gonosznak tekintik a világunkat,istent,és ez jött ki náluk megoldásnak,hogy ha ilyen rossz helyen vagyunk biztos mert rosszat tettünk..hát ez sem igaz..de mindenki fejtse meg a létet magának,én nem akarok senkit tríteni,ez csak a véleményem...
4. Akkor miért lett kiűzve onnan? Minden vallás ír a kiűzetésről. Ter. 3,22-24
-Hát az én "vallásom" nem ír semmiféle kíűzésről sem..
egy jutalom,hogy tanulhatunk,és nem csak a jót..sztem..
Ha valamivel/valakivel sorozatosan rossz történik az egyszerűen kihal. Így lesz az emberrel is.
Ha nem hiszed, nézz majd meg halálod után 1 millió évvel.
olyanról még nem hallottam,hogy valakivel folyamatosan,de kivétel nélkül rossz történt volna..
az ember sem fog csak úgy kihalni.."az anyag nem vész el,csak átalakul"-vagy nem?
20:51
most mondd hogy nincs igazam!ha mindenki a saját maga élete kovácsa,miért kéne más által kitalált hitrendszernek behódolnia,ha egy kis gondolkodással megtalálhatja a szerinte helytálló vallását/világnézetét..
És kötve hiszem hogy az iazi isteni lény azér teremtett volna,hogy bűntessen!!!
Épp így a gyerekverés is elévült haszontalan dolog,ha nem tanul a gyerek,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!