Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen cumisüveget vegyek az...

Milyen cumisüveget vegyek az újszülött babámnak?

Figyelt kérdés

Annyi féle van, ki se tudok igazodni rajtuk!

Az Aventet gondoltam, mert cumiból is azt vettem.

Ki mit használ? Hogy vált be?

Az üvegre a későbbi cumikat is rá lehet tenni, nem csak az újszülött méretűt?

2009. jan. 3. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor vegyél cumisüveget,ha nagyon kell,csak azért,h legyen,szerintem ne.

Az aventet sokan dicsérik,de a NUKos is jó.Nekünk babylove-os van,és meg vagyok vele elégedve.Igaz ez tanulóüveg,de csak a szívókája más.

A cumikat természetesen lehet cserélni.Csak a cumin lévő lyukak számában van különbség.

2009. jan. 3. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi végigpróbáltuk szerintem majdnem az összes kapható cumit. Ha nem akartam, hogy dőljön a tej, hanem meg kelljen dolgoznia érte, akkor csak és kizárólag az Avent újszülött cumiját adtam neki (ami ráadásul teás szerintem mert 1 db lyuk van rajta nagyon kicsi).

Az összes többiből gyorsabban jött a tej és a cicihez szokott kisfiam szíváserősségével a nyakában kötött ki az egész és fuldoklott is.

Szerencsére nekem nem szokott le tőle a ciciről, meghát igyekeztem minél ritkábban alkalmazni (lefejt tejet kapta belőle).

Az Avent (meg a többi márkára is) a saját márkájú cumiját rá lehet tenni persze!

2009. jan. 3. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Aventos nekünk nagyon bejött!
2009. jan. 3. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nagyon szeretjük az Aventet, szerintem is ezt vegyél!
2009. jan. 3. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is Aventet vettem és annyira bejött, hogy nem is gondolkodom már másikon. Tényleg ebből ömlik a legkevésbé a tej, sajnos az én babám félig tápszeres és az első napoktól kezdve használjuk. Egyes cumival kezdtünk, most tértünk át a kettesre. Természetesen cserélheted csak a gumit, a csavaros műanyagrészbe bármelyiket beillesztheted. Más gumik is kompatibilisek vele, költségspórolás címén próbáltunk ugyanolyan nagyságú egyéb cumigumit venni bele, de az nagyon rossz volt, az első etetés után ballagtam venni aventosat, mert abból úgy ömlött a tej, hogy a fiam nem bírta olyan gyorsan nyelni és kifolyt a szájából. Pedig az is egyes méretű újszülött cumigumi volt, alakra ugyanolyan, de mégsem volt jó.

Annyi, hogy 125 ml-s, tehát a legkisebb üveget nem vettem, egyből 260 ml-st vettünk, mert a kicsit nem sokáig lehet használni, a baba táplálékszüksége nagyon gyorsan nő az első hetekben, tehát az kicsi lesz. A fiam legalábbis öt hetes koráig volt 125 ml alatt. Így is kaptunk kis üveget, de később már semmire sem tudtuk használni. Annyira figyelj oda, hogy a 260 ml-es üveghez gyárilag kettes cumigumi van, szóval ha szükség lesz rá, akkor venni kell hozzá egy pár egyes gumit is, kicseréled, a ketteset elrakod és azt egy hónapos korától használhatod is.

De a gumi vásárlással még ráérsz szerintem, lehet, hogy nem is lesz rá szükséged, ha lesz tejed, illetve elég lesz.

2009. jan. 3. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is az Aventre voksolok!!!Nagyon jó!2 gyerekes anyuka
2009. jan. 3. 23:05
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszokat!

egyenlőre csak tartalékba szeretném, jó lenne ha nem lenne rá szükség, de azért legyen.

2009. jan. 4. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!