Milyen cumisüveget kell vennem egy újszülött babának?
Figyelt kérdés
Vagy teljesen mindegy? De gondolom, mindenképp kellene, hiszen ő is szomjas lesz majd...2012. júl. 20. 17:55
1/22 anonim válasza:
Nem kell neki cumisüveg egyáltalán ha szoptatsz. Neki a tej az inni és ennivaló is. Ha tápszeres lesz akkor más a helyzet.
2/22 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok, hogy van kifejezetten újszülött cumisüveg? Amit ekkor használunk, tudjuk később is?
2012. júl. 20. 17:58
3/22 A kérdező kommentje:
Hát ez az, ezt sajnos nem tudni előre. Azért kérdeztem, mert az 1 éves keresztlányunknál tapasztaltuk, hogy nagyon sokszor szomjas volt...
2012. júl. 20. 17:59
4/22 anonim válasza:
Van, de igazából nem a cumisüveg újszülötteknek való, hanem a rajta található cumi maga. De igen, cumiból is van direkt újszülötteknek való. Azt lehet venni, de cumisüveget ha anyatejes akkor nem érdemes sztem az első pár hónapban.,
5/22 anonim válasza:
Ha szükség van rá, akkor a párod megveszi.
6/22 A kérdező kommentje:
Cumit már vettem, abból van egy jó pár. 2 aventes cumi (0-3 hó) és 2 disney-s (szintén), bár szerintem az aventeset fogom adni neki az elején. Végülis én nem értek hozzá, majd szeretném megmutatni a védőnőnek is. Vagy felesleges? (megmutatni)
2012. júl. 20. 18:02
7/22 anonim válasza:
Nem a márka számít sem cuminál,sem cumisüvegnél,hanem a cumi alakja.Van lapos,ocális,fél lapos,kerek,szilikon,latex,fogszabályzós ...és oldalakat lehetne sorolni.Mi gyakorlatilag a fél baba boltot felvásároltuk,mire rájöttünk,hogy melyiket szereti és fogadja el a kisfiunk.Szóval lehet az Avent,NUK,Tommy,...nem az számít.Én is jól bevásároltam még születése előtt egy csomó félét és egyiket sem szereti.Ott áll a szekrénybe.Szerintem várd meg,míg megszületik és egyesével próbálgassátok.Majd ő eldönti,hogy melyiket szerei.
8/22 anonim válasza:
Felesleges pont emiatt megmutatni a védőnőnek,hiszen úgy sem ő fogja használni. :) Majd a pici eldönti,neki mi a jó.
9/22 anonim válasza:
Szia!Vegyél nyugodtan 2 db cumisüveget:1 db 260 ml-t,1 db 125 ml-t.Arra figyelj hogy hány cseppes a cumija,de ez a dobozára rá van írva,meg vehetsz pót cumit is.Mi is így jártunk,vettem cumisüveget és sógornőm szólt,hogy ez 2 cseppes és vegyek 1 cseppeset az jó újszülöttnek,és vettünk pótcumit.Én Aventeset vettem,azért csak 1-1 mert majd kiderül hogy kell e.Kérdezz nyugodtan!Én is most vásárolok be!Boldog babavárást!!Első babás 30 hetes kismami
10/22 anonim válasza:
Mi is vettünk,hogy legyen itthon,ne akkor kelljen futkosni,mikor éppen kéne.Azt viszont nézd meg,milyen fejeket lehet hozzá később venni,ha nagyobb lesz a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!