Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen cumisüveget kell...

Milyen cumisüveget kell vennem egy újszülött babának?

Figyelt kérdés
Vagy teljesen mindegy? De gondolom, mindenképp kellene, hiszen ő is szomjas lesz majd...

2012. júl. 20. 17:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell neki cumisüveg egyáltalán ha szoptatsz. Neki a tej az inni és ennivaló is. Ha tápszeres lesz akkor más a helyzet.
2012. júl. 20. 17:57
 2/22 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok, hogy van kifejezetten újszülött cumisüveg? Amit ekkor használunk, tudjuk később is?
2012. júl. 20. 17:58
 3/22 A kérdező kommentje:
Hát ez az, ezt sajnos nem tudni előre. Azért kérdeztem, mert az 1 éves keresztlányunknál tapasztaltuk, hogy nagyon sokszor szomjas volt...
2012. júl. 20. 17:59
 4/22 anonim ***** válasza:
Van, de igazából nem a cumisüveg újszülötteknek való, hanem a rajta található cumi maga. De igen, cumiból is van direkt újszülötteknek való. Azt lehet venni, de cumisüveget ha anyatejes akkor nem érdemes sztem az első pár hónapban.,
2012. júl. 20. 17:59
 5/22 anonim ***** válasza:
23%
Ha szükség van rá, akkor a párod megveszi.
2012. júl. 20. 18:00
 6/22 A kérdező kommentje:
Cumit már vettem, abból van egy jó pár. 2 aventes cumi (0-3 hó) és 2 disney-s (szintén), bár szerintem az aventeset fogom adni neki az elején. Végülis én nem értek hozzá, majd szeretném megmutatni a védőnőnek is. Vagy felesleges? (megmutatni)
2012. júl. 20. 18:02
 7/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem a márka számít sem cuminál,sem cumisüvegnél,hanem a cumi alakja.Van lapos,ocális,fél lapos,kerek,szilikon,latex,fogszabályzós ...és oldalakat lehetne sorolni.Mi gyakorlatilag a fél baba boltot felvásároltuk,mire rájöttünk,hogy melyiket szereti és fogadja el a kisfiunk.Szóval lehet az Avent,NUK,Tommy,...nem az számít.Én is jól bevásároltam még születése előtt egy csomó félét és egyiket sem szereti.Ott áll a szekrénybe.Szerintem várd meg,míg megszületik és egyesével próbálgassátok.Majd ő eldönti,hogy melyiket szerei.
2012. júl. 20. 18:25
 8/22 anonim ***** válasza:
56%
Felesleges pont emiatt megmutatni a védőnőnek,hiszen úgy sem ő fogja használni. :) Majd a pici eldönti,neki mi a jó.
2012. júl. 20. 18:26
 9/22 anonim ***** válasza:
57%
Szia!Vegyél nyugodtan 2 db cumisüveget:1 db 260 ml-t,1 db 125 ml-t.Arra figyelj hogy hány cseppes a cumija,de ez a dobozára rá van írva,meg vehetsz pót cumit is.Mi is így jártunk,vettem cumisüveget és sógornőm szólt,hogy ez 2 cseppes és vegyek 1 cseppeset az jó újszülöttnek,és vettünk pótcumit.Én Aventeset vettem,azért csak 1-1 mert majd kiderül hogy kell e.Kérdezz nyugodtan!Én is most vásárolok be!Boldog babavárást!!Első babás 30 hetes kismami
2012. júl. 20. 18:34
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vettünk,hogy legyen itthon,ne akkor kelljen futkosni,mikor éppen kéne.Azt viszont nézd meg,milyen fejeket lehet hozzá később venni,ha nagyobb lesz a baba.
2012. júl. 20. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!