Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 45 éves nő szerintetek...

Egy 45 éves nő szerintetek öreg a babához?

Figyelt kérdés
Van három gyerekem már 20,18,16 évesek.Mélyen keresztény vagyok és elvetetés szoba sem jöhet.Csak kiváncsi lenék a válaszokra.Elöre is köszönöm.
2012. júl. 20. 17:17
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Az én anyósom most 49 éves. A sógornőm ( az ő kisebbik lánya 16) pár hete azt mondta, hogy nehezen bírja, nincs annyi türelme mint mikor pl a férjem volt kamasz. Bár nála észre se vette hogy kamaszodik.. nem volt rossz... míg a 2 lánya.....:D

Míg fiatalabb voltam (tizenéves) , addig anyukámat győzködtem hogy legyen már kistesóm.... lett volna, csak anyu nem tartotta meg anyagi okokból, amit megértek. Na ő nem tartaná meg most sem, bár már 50 éves lesz, és így érthető.

Egyébként szerintem, ha képes voltál teherbe esni (mármint a tested képes volt rá) akkor az azt jelenti, hogy készen állsz rá fizikailag. De tisztázd magadban mit érzel a baba iránt, akarod, vagy sem.

De ha pl egészséges a baba, anyagilag megkapná amit meg kell, és úgy érzed szereted őt, akarod őt, és képesnek érzed magad arra hogy végigcsináld, szerintem vállald be:)

pl Nekem sosem lesz kisbabám mert beteg vagyok:( a doki megmondta, hogy nem lehet, de ha 45 évesen teherbe esnék és nem lenne baja a picinek, minden további nélkül megtartanám! Főleg úgy, hogy ő lenne az első és egyetlen!

27/N

2013. júl. 5. 16:36
 42/42 anonim ***** válasza:
nem öreg a babához,ha van már 1 vagy több gyermeke,és azok nagyok már. a nők 55 éves korig szülhetnek amennyit akarnak
2016. febr. 28. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!