Egy 45 éves nő szerintetek öreg a babához?
Te öregnek érzed magad hozzá? Mert ez számít leginkább.
De mérlegeld azt is, hogy már nagyok a gyerekeid, mondhatni felnőttek. Lesz hozzá türelmed? Mert 60 éves körül leszel, mikor serdül.
(Én személy szerint 40 körül már nem vállalnék gyereket. De ez a jövő zenéje, még nem járok ott.)
Hát ha már így alakult,én sem vetetném el ha egészséges lenne a baba.Viszont szerintem elég furcsa szemmel nézik az orvosok és az emberek az ilyen idős kismamákat,akárcsak a nagyon fiatalokat.
Egy 22 éves 24hkm.:)
Szia! Én is hasonló korú vagyok, 20, 14, 3 éves lányaim és egy 5 hónapos fiam van. Én sokáig fiatal maradok! Bár nem tervezünk több gyermeket, nagyon nehéz volt már az utolsó terhesség is, de ha "becsúszna" még egy baba, biztosan megtartanánk.
Üdv: egy 4 gyermekes édesanya
Egy 45éves nő nem öreg, de a gyerekvállaláshoz igen. Sajnos ez van. Egy 45 éves nő szervezete már nem való a gyerekvállaláshoz. Én nem tartanám meg.
28+5hkm
Szerintem az anyasághoz már igen.Elsősorban egészségügyi okok miatt gondolom,hogy ilyen korú nő ne vállalja.
Anyósom 42évesen lett babás,de nem vállalta.Most 10évre rá nagyon súlyos beteg lett és azt mondja örül,hogy annak idején így döntött mert most itt lenne betegen egy pici gyerekkel.
Ettől függetlenül a jó Isten nem véletlenül adta ezt a babát neked.
Ha a genetikai vizsgálatok rendben lennének én mindenképpen megtartanám,ha már így hozta az élet.
Jó egészséget kívánok!
Keresztényekkel nem vitázom, de még is megkérdezem, hogy akkor sem vetetnéd el, ha esetleg kiderülne, hogy rendellenesen fejlődik? Képes lennél megszülni egy olyan gyereket, aki nem tudná élvezni az életét, mert testi-lelki-szellemi fogyatékos? Szerintem ez még nagyobb bűn, kínozni egy élőlényt, mint a kegyes halál. De ez egyéni vélemény.
Válaszolva a kérdésedre, te magad nem lennél öreg egy babához, te a szervezeted már lehet hogy igen. És egy rozoga petesejtből és egy örökifjú spermiumból nagyon kétesélyes, hogy egészséges baba fejlődik.
Persze, ha becsúszott, nincs mit tenni, csak nagyon nagyon vigyázz magatokra, és szedjél vitamint, meg plusz kiegészítőket, amit a dokid jóváhagy.
Remélem egészséges lesz a csemetétek!
22 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!