Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 45 éves nő szerintetek...

Egy 45 éves nő szerintetek öreg a babához?

Figyelt kérdés
Van három gyerekem már 20,18,16 évesek.Mélyen keresztény vagyok és elvetetés szoba sem jöhet.Csak kiváncsi lenék a válaszokra.Elöre is köszönöm.
2012. júl. 20. 17:17
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
40%
Igen öreg, nem tartanám meg. Ez a kor már nem szülésre való. A gyereknek is ciki lesz a nagyi,aki valójában az Anyja.
2012. júl. 20. 18:10
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Én 38 vagyok, harmadik babámat várom.Én biztosan megtartanám, ha egészséges, mert nem véletlen jött ez a baba.talán benne lesz a legnagyobb örömed, vagy valami célja van az ő megszületésének, valami nagyon fontosat fog létrehozni.menj el a vizsgálatokra, és tartsd meg, ha egészséges.engem 37 évesen szült anyukám, még mindkét szülőm él, segít.nem vagy öreg, csak idősebb anyuka leszel.
2012. júl. 20. 18:54
 13/42 anonim ***** válasza:
70%

Ungár Anikó 43 évesen szülte a fiát. Csak nézz rá, és a fiára és a kapcsolatukra! :)

Nagyon jó egészséget mindkettőtöknek! :)

2012. júl. 20. 19:11
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
"a legnagyobb gyilkosság a földön" ne haragudj de ezen elnevettem magam!van kis gyilkosság is?Nem vagyok abortusz párti nem azért nevettem.Meggyőződésem ha anyukám 42 éves korában nem vetteti el a babáját még most is élne(anyukám).Mert a kicsi értelmet adott volna újra az életének és nem adta volna fel:(
2012. júl. 20. 19:40
 15/42 anonim ***** válasza:

Én is ismerek nem egy olyan édesanyát, aki 40 fölött vállalt gyereket. Volt köztük, akinél becsúszott, és volt, akinél tudatosan jött. Mind nagyon boldogok, és olyan jó látni, ahogy sugárzanak. :)

Szóval ne érezd magad öregnek. :) Ha már becsúszott, a pozitív és felelősségteljes hozzáállással sokat el tudsz érni.

Egyébként megértem az elveidet, én is keresztény vagyok és nem vetetném el. Mondjuk ha beteg lenne, akkor sajnos lehet, hogy jobban járna, de a szívem összetörne. :(

2012. júl. 20. 20:23
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát én csak 20 vagyok egy 2éves picúrral, de ahogy "korán" bevállaltam úgy megtenném "későn" is...

A családod mit szólt hozzá???

Te úgy érzed h végig bírod csinálni még egyszer???

Akkor vágj bele és ne foglalkozz az emberek véleményével....Szerintem:D

2012. júl. 20. 20:40
 17/42 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, h tudnál újra 1 babával, akkor ok, nem vagy öreg, csak hát ugye sok év eltelt már a gyerekeid születése óta! Szóval.... Ha engem kérdezel én már biztos nem vállalnék ennyi idősen, gondolj bele, ha a gyereked 20éves lesz, te 65! Lehet, h az unokáid se fogod ismerni! :(

DE mint írtad, biztos megtartod, így szerintem mind1. A lényeg, h jó babavárást, könnyű szülést és csodás perceket a picivel!

2012. júl. 20. 21:08
 18/42 anonim ***** válasza:
17%

(Ungár Anikónak van miből jól tartania magát,így kinéznie!)

Ne haragudj,de szerintem öreg vagy már egy kisbabához. Lassan már unokáznod kellene.. Gondolj arra,hogy egy gyereket fel is kell nevelni..és neki milyen ciki lesz majd idős szülőkkel...

2012. júl. 20. 21:16
 19/42 A kérdező kommentje:
14-es válaszolonak! Nem értelek.Miért halt meg anyukád??
2012. júl. 20. 21:21
 20/42 anonim ***** válasza:
Van egy jó ismerősöm,ő is véletlen esett teherbe,és megszülte a kisfiát 46 évesen.Gyönyörü kisfiú,a szüleit megfiatalitotta.Én megtartanám,én 6 évesen szültem először 2 éve,de tervben van a kistesó.
2012. júl. 20. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!