Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 45 éves nő szerintetek...

Egy 45 éves nő szerintetek öreg a babához?

Figyelt kérdés
Van három gyerekem már 20,18,16 évesek.Mélyen keresztény vagyok és elvetetés szoba sem jöhet.Csak kiváncsi lenék a válaszokra.Elöre is köszönöm.
2012. júl. 20. 17:17
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
42%

De gondoljatok arra is,hogy ha a lányodnak/fiadnak csak mondjuk csak az értségi ballagása lesz te kb.65 éves leszel.

Én ezért nem vállalnám be...:S

2012. júl. 20. 21:32
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is biztos megtartanám. Jó egészséget kívánok, boldog babavárást.

3 kisfiú anyukája

2012. júl. 20. 21:37
 23/42 anonim ***** válasza:
76%

Ezt nem hiszem el. Aki azt írja, hogy "ciki lesz a gyerkednek, hogy öreg vagy" azok milyen anyák????? Mikor ciki egy gyereknek az édesanyja????????? Van barátnőm aki 62 éves . Az ikeri 21 évesek! És az anyjukkal barátnői kapcsolatuk van!!!!!! Nemhogy nem ciki nekik, hanem a barátaik is imádják az anyujukat!

Hülyék... Pfff... Nekem nem volna ciki az anyukám akkor sem ha 80 éves lenne. :S No comment. Agyiszint =0

Ja én 33 vagyok.

2012. júl. 20. 21:43
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsóval! Mások véleménye miatt, meg a 21,századi fiatalság hajszolás miatt elvetetni egy gyereket??? Azt a felszínes mindenit! Akkor leszel öreg hozzá, ha beáll a klimax. ez a természet rendje. 20L
2012. júl. 20. 21:58
 25/42 anonim ***** válasza:
25%

Mindenkinek más a véleménye,még jó,hogy nem vagyunk egyformák.Nem tudom mit háborogsz?!Ha elolvastad volna az előző hozzászólásomat talán megértetted volna mit is akarok ezzel mondani.mindegy nem vitatkozom veled,te biztosan okosabb vagy és nem 0 az agyszinted..:D

Egy 22 éves 24 hetes kismama vagyok,és én pl.azért fiatalon vállaltam gyereket mert nem szeretnék idős korban szülni,és szeretném látni felnőni a fiam/lányom.

2012. júl. 20. 23:00
 26/42 anonim ***** válasza:
Nem vagy öreg egy kisbabához, viszont nem tudhatod mi lesz később. Nem kívánom egy gyereknek sem azt amit én átéltem. Az apám 42 volt mikor születtem, és 17éves koromban szívrohama volt és látnom kellett a saját apámat lebetegedni és a sok gyógyszer miatt teljesen kábának és tehetetlennek látni. Ezen kívül soha nem éreztem hátrányát annak hogy nekem "öreg" apám van. Ettől függetlenül azt gondolom hogy egy baba mindenképpen Isten ajándéka (pedig én nem vagyok vallásos). 20éves vagyok és az első babámat várom, akit az apja és az ő családja megölt volna, de én nem mentem és nem is mennék abortuszra ha csak nem lett volna beteg a babám. Gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek! 30hkm
2012. júl. 21. 03:09
 27/42 anonim ***** válasza:

Én 41 vagyok és most várjuk az elsőt a párommal:) (mondjuk a páromnak már van gyermeke) És köszönjük szépen egészséges a picur, testileg-lelkileg fiatalok vagyunk, maximális türelemmel, anyagiakkal várjuk a kis jövevényt.

Kérdezőnek: a teszteken csak 35 fölöttiek vannak jobbára, ez a korosztály elmegy a szűrésekre a fiatalok viszont nem. Én speciel az UH-on sem láttam 20 éveseket. Manapság 30 fölött vállalnak az anyák gyereket. Ha a tesztek negatívak, bátran várjátok a trónörököst:)

Némelyik válaszolónak: semmivel nem cikibb egy 45 éves pár egy 20 éves párnál, akik egyik discóból mennek a másikba.

2012. júl. 21. 10:13
 28/42 anonim ***** válasza:
44%

A felháborodott,magát többnek,okosabbnak érző,másokat a saját véleményéért lepontozó 23-as válaszolónak üzenem,hogy ez egy kérdés volt,amire leírtuk páran a véleményünket. Mi így gondoljuk. Pl engem is már idősebb korban szült édesanyám,és nem olyan volt,mint akit fiatal anyuka nevelt. Nem tudtunk barátnők lenni,szégyelltem elmondani neki a dolgaimat,máshogy próbált nevelni...

Én a kérdező helyében örülnék a 3 egészséges gyerekemnek és lassan várnám az unokát...

De különböző emberek vagyunk,különböző véleménnyel. Ezt nem értem,miért nem lehet elfogadni és miért kell ezért lepontozni!!! Na,itt kezdődik az agyi szint=0...

2012. júl. 21. 10:17
 29/42 anonim ***** válasza:

Ja és igen,apukámról nem is beszélve,aki már 10éve nincs velünk.. Úgy nőttem fel,hogy heti/havi szinten vagy az ügyeletes orvos jött vagy a rohammentő..orvostól-orvosig jártunk..minden nap és éjjel azon rettegtem,vajon mikor lesz a következő.

Én is szerettem volna fiatalon szülni,pont ezért,de az élet úgy hozta,hogy éveket kellett várnunk a csodára...

30éves 13 hetes...

2012. júl. 21. 10:23
 30/42 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a kérdés hogy ki hány éves, lehet fiatal, középosztály, idősebb, mindig ezen megy a vita itt. Ha a gyerekvállaláshoz érett, van felelősségérzete, minden vizsgálatra eljár, és mindent beleadnak a közös életbe, akkor nincs aki beleszóljon hogy vállalnak e gyerkőcöt.
2012. júl. 21. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!