Egy 45 éves nő szerintetek öreg a babához?
De gondoljatok arra is,hogy ha a lányodnak/fiadnak csak mondjuk csak az értségi ballagása lesz te kb.65 éves leszel.
Én ezért nem vállalnám be...:S
Én is biztos megtartanám. Jó egészséget kívánok, boldog babavárást.
3 kisfiú anyukája
Ezt nem hiszem el. Aki azt írja, hogy "ciki lesz a gyerkednek, hogy öreg vagy" azok milyen anyák????? Mikor ciki egy gyereknek az édesanyja????????? Van barátnőm aki 62 éves . Az ikeri 21 évesek! És az anyjukkal barátnői kapcsolatuk van!!!!!! Nemhogy nem ciki nekik, hanem a barátaik is imádják az anyujukat!
Hülyék... Pfff... Nekem nem volna ciki az anyukám akkor sem ha 80 éves lenne. :S No comment. Agyiszint =0
Ja én 33 vagyok.
Mindenkinek más a véleménye,még jó,hogy nem vagyunk egyformák.Nem tudom mit háborogsz?!Ha elolvastad volna az előző hozzászólásomat talán megértetted volna mit is akarok ezzel mondani.mindegy nem vitatkozom veled,te biztosan okosabb vagy és nem 0 az agyszinted..:D
Egy 22 éves 24 hetes kismama vagyok,és én pl.azért fiatalon vállaltam gyereket mert nem szeretnék idős korban szülni,és szeretném látni felnőni a fiam/lányom.
Én 41 vagyok és most várjuk az elsőt a párommal:) (mondjuk a páromnak már van gyermeke) És köszönjük szépen egészséges a picur, testileg-lelkileg fiatalok vagyunk, maximális türelemmel, anyagiakkal várjuk a kis jövevényt.
Kérdezőnek: a teszteken csak 35 fölöttiek vannak jobbára, ez a korosztály elmegy a szűrésekre a fiatalok viszont nem. Én speciel az UH-on sem láttam 20 éveseket. Manapság 30 fölött vállalnak az anyák gyereket. Ha a tesztek negatívak, bátran várjátok a trónörököst:)
Némelyik válaszolónak: semmivel nem cikibb egy 45 éves pár egy 20 éves párnál, akik egyik discóból mennek a másikba.
A felháborodott,magát többnek,okosabbnak érző,másokat a saját véleményéért lepontozó 23-as válaszolónak üzenem,hogy ez egy kérdés volt,amire leírtuk páran a véleményünket. Mi így gondoljuk. Pl engem is már idősebb korban szült édesanyám,és nem olyan volt,mint akit fiatal anyuka nevelt. Nem tudtunk barátnők lenni,szégyelltem elmondani neki a dolgaimat,máshogy próbált nevelni...
Én a kérdező helyében örülnék a 3 egészséges gyerekemnek és lassan várnám az unokát...
De különböző emberek vagyunk,különböző véleménnyel. Ezt nem értem,miért nem lehet elfogadni és miért kell ezért lepontozni!!! Na,itt kezdődik az agyi szint=0...
Ja és igen,apukámról nem is beszélve,aki már 10éve nincs velünk.. Úgy nőttem fel,hogy heti/havi szinten vagy az ügyeletes orvos jött vagy a rohammentő..orvostól-orvosig jártunk..minden nap és éjjel azon rettegtem,vajon mikor lesz a következő.
Én is szerettem volna fiatalon szülni,pont ezért,de az élet úgy hozta,hogy éveket kellett várnunk a csodára...
30éves 13 hetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!