Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9-ik hónapos kismamák, mennyit...

9-ik hónapos kismamák, mennyit bírtok enni?

Figyelt kérdés
Én azt tapasztalom,hogy alig fér már ennivaló a gyomromba. Ma is kicsit telhetetlen voltam és jól bekajáltam ebédre, erre délután kijött belőlem minden. Ti mennyit esztek már? Inkább többször keveset egyek? Jártatok már ti is így? Köszönöm, 36hkm.

2012. júl. 15. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én alig eszek, 1 kilót fogytam a 3. trimeszterben. Sokszor eszek keveset. Kb napi 5-6szor. Viszont a dinnye meg a barack... Na reszkessenek, mert mindet megeszem. Este már nem vagyok éhes. Ebéd után is csak karalábé, vagy gyümi megy le. Úgy erőszakolok le egy kis túrót, vagy csirkehusit, hogy legalább legyen valami a gyomromban...

rosszul vagyok a kaja látványától is és fura, hogy fél adagtól totál jóllakok.

Holnap töltöm a 39. hetet

2012. júl. 15. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
paradicsom,őszibari, kopaszbarack,dinnye.. Édes hideg finomságok:D na ezeket minden mennyiségben..de a meleg kaja nem nagyon jön be..37+4naposak vagyunk de már minden mozdulata fáj.Pláne ha tele a gyomrom.. A dinnye ízlik neki,attól olyanokat táncikál:) várom nagyon..36hetesen 3000g volt..nemtudom mennyi lehet azóta.. Nektek mekkora?
2012. júl. 15. 19:52
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

Vannak napok, amikor elég nagy az étvágyam, de van, amikor fél adagot sem eszek meg mondjuk ebédre, kb. 3-szorra eszem meg. A gyümölcs nekem is bármikor jöhet, abból sosem elég :)! Én tapasztaltam, hogyha egyszerre sokat eszek, mint például ma, akkor alig tudok utána menni, még nehezebbnek érzem olyankor a hasam, de nem tudok ellenállni bizonyos ételeknek, édességnek. De amúgy célszerűbb lenne többször keveset enni.

37+4hkm

2012. júl. 15. 19:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Mi betojtunk először, mert elég kicsinek saccolták. 36 hetesen volt 2300 gramm. Kislányt várunk. Pénteken megyek UH-ra, remélem nődögél. Ezért is nyomatom a kaját, ha kell, ha nem.

Bár a férjem 3000 grammal én meg 2800 grammal születtem, mitől lenne nagy a gyerek...

első voltam :o)

2012. júl. 15. 19:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Előttem szóló, akkor pont egyidős a picink :)! Mikorra vagy kiírva? Én augusztus 3-ra. Nekem 36 hetesen 2800 grammot becsültek.
2012. júl. 15. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

Mármint a szintén 37+4 naposnak írtam, csak közben jönnek a válaszok.

37+4hkm

2012. júl. 15. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Most látom 5ös is 37+4 nap.. Én is..remélem aug 1 előtt kibújik a kicsikém:D 2es voltam
2012. júl. 15. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Te vagy az első kismama, akivel egy napra vagyok kiírva :)! Majd írd meg, ha megszületett a pici.
2012. júl. 15. 20:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Jó,, majd megírom ide.. Félek a fájdalomtól,de már várom is. 3.baba úgyhogy sajna tudom mi vár ránk.. Mekkora a babód?
2012. júl. 15. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezt most amúgy tőlem, a szintén 37+4 hkm-tól kérdezed? Nekem 36 hetesen volt 2800 gramm és kislány lesz.
2012. júl. 15. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!