9-ik hónapos kismamák, mennyit bírtok enni?
Én alig eszek, 1 kilót fogytam a 3. trimeszterben. Sokszor eszek keveset. Kb napi 5-6szor. Viszont a dinnye meg a barack... Na reszkessenek, mert mindet megeszem. Este már nem vagyok éhes. Ebéd után is csak karalábé, vagy gyümi megy le. Úgy erőszakolok le egy kis túrót, vagy csirkehusit, hogy legalább legyen valami a gyomromban...
rosszul vagyok a kaja látványától is és fura, hogy fél adagtól totál jóllakok.
Holnap töltöm a 39. hetet
Vannak napok, amikor elég nagy az étvágyam, de van, amikor fél adagot sem eszek meg mondjuk ebédre, kb. 3-szorra eszem meg. A gyümölcs nekem is bármikor jöhet, abból sosem elég :)! Én tapasztaltam, hogyha egyszerre sokat eszek, mint például ma, akkor alig tudok utána menni, még nehezebbnek érzem olyankor a hasam, de nem tudok ellenállni bizonyos ételeknek, édességnek. De amúgy célszerűbb lenne többször keveset enni.
37+4hkm
Mi betojtunk először, mert elég kicsinek saccolták. 36 hetesen volt 2300 gramm. Kislányt várunk. Pénteken megyek UH-ra, remélem nődögél. Ezért is nyomatom a kaját, ha kell, ha nem.
Bár a férjem 3000 grammal én meg 2800 grammal születtem, mitől lenne nagy a gyerek...
első voltam :o)
Mármint a szintén 37+4 naposnak írtam, csak közben jönnek a válaszok.
37+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!