Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9-ik hónapos kismamák, mennyit...

9-ik hónapos kismamák, mennyit bírtok enni?

Figyelt kérdés
Én azt tapasztalom,hogy alig fér már ennivaló a gyomromba. Ma is kicsit telhetetlen voltam és jól bekajáltam ebédre, erre délután kijött belőlem minden. Ti mennyit esztek már? Inkább többször keveset egyek? Jártatok már ti is így? Köszönöm, 36hkm.

2012. júl. 15. 19:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én majd 27-én megyek uh-ra, nem tudom most mekkora a baba. Látom akkor nem csak én szenvedek az evéssel. Csak nálam az a baj,hogy a gyümi nem nagyon megy le,csak kényszerből:-( Mindenkinek megy a zöld mancs, kitartást mindenkinek! 36+2,vagyok és aug.10-re vagyok kiírva.
2012. júl. 15. 20:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen,tőled.. Én szeretném ha meglenne 3300-3500g..még így is olyan picurka lenne. Lányom 3500 volt es megfogni alig mertem:D 37+4
2012. júl. 15. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!