Barátnőm anyukája nagyon rámijjesztett = ( Aztmondta hogy elvetélhetek. Igaz ez?
Átmentem barátnőmhöz és kikéretőztem a wcre mert azthittem jön a nagy dolog" Sajnos az első hetektől kezdve tropa az emésztésem és székrekedéshez hasonló kemény a székletem.
Hát persze nem sikerült a dolog, és azt mondta a nő h : ha nyomod vagy erősködsz akkor elvetélhetsz.. "
Kérem hogy csak a normálisan válaszolni tudó emberek irjanak ! =) Kíméljenek meg a marhaságaiktól..
Akármennyire gáz érdekelne.. =)Lehet ijen ?
Szia, Szerintem sem jó ha erőlteted, de nem hiszem hogy emiatt menne el a babó. Tényleg az aranyér veszély inkább, meg valahol olvastam, hogy a szem és az agy ereinek nem tesz jót az erőlködés.
No de nekem ami bevált székrekedésnél(bár nem vok kismama) az 1 pohár natúr joghurtba keverj házi szilva vagy baracklekvárt, a hígabbat, meg esetleg korpát. nekem bevállt.
Köszönöm széépen a segitségeket :)
Remélem használnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!