Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetélhetek 5hetesen, ha...

Elvetélhetek 5hetesen, ha emelgetem 9kg-s babám?

Figyelt kérdés
és ha plusz a babkocsival emelem fel?
2012. ápr. 12. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Tulajdonképp igen.
2012. ápr. 12. 14:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Maga a baba nem gond, én is végigemelgettem a 10 kg-os lányomat, de a babakocsi már nem kéne:-) Mindkettő császáros volt, 21 hónap korkülönbséggel.
2012. ápr. 12. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
ha rizikos vagy akkor ovatosan:)
2012. ápr. 12. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Elvileg nem, de minek kockáztatni?
2012. ápr. 12. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha eddig ennyit emelgettél rendszeresen akkor ezek után sem lesz baj, és mit teszel? otthon maradsz és veszel fel valakit melléd?

Mi férjemmel nagyon távol élünk a családtól, lányom másfél éves 10 kiló. nincs más mint emelgetem. most már 28 hetes vagyok, és most lépett a lányom a dackorszakba, elöfordul, hogy elmegyünk a boltba (200m), majd kosár tele, ami nem lenne baj, de elkezd hisztizni hogy ö másik irányba akar menni nekem meg hónom alatt kell haza cipelni az üvöltö 10 kilóst meg a pár kiló kosarat aztán femászok velük az elsöre (na csak az elsöre), de hozzá vagyok szokva ezért tuti nem gond, mert mindig is így volt.

2012. ápr. 12. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nagyjából az ötödig hónapig emelgettem a babakocsit a másfél éves fiammal. Szóval szerintem ha muszáj emelgetheted, de idővel azért keress valami másik megoldást!
2012. ápr. 12. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:

HA nem vagy veszélyeztetett terhes, és a dokinak sincs ellene kifogása, elvileg nem lehet baj.

Nekem 20 hónap van a gyerekeim között, szóval a terhesség alatt végig emelgettem a 12-13 kg-os kisfiamat. Kislányomat túl is hordtam, pedig vele sokat keményedtem.

2012. ápr. 12. 14:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Egészséges terhességnek nem ártasz, ha a megszokott dolgokat csinálod!! Harmadikat várom, 31 hetes vagyok, még emelgetem babakocsistól fel a lépcsőn ha kell a középsőmet, de simán felemelem a 3 és fél éves lányomat is, hiszen neki is szüksége van rá...

Megcsinálom egyedül a heti nagybevásárlást, behozom a 15 kg-os kutyatápos zsákot vagy a karton ásványvizet, stb. Eddig is csináltam, mindkét előző babómmal utólsó napig mindent csináltam, amit azelőtt.

A terhesség nem betegség, nem kell úgy viselkedni, mintha az lenne. Egyébként a dokim szerint is, ha egy kisbaba egészséges, a terhesség rendben, akkor a kismama a lépcsőn is legurulhat, abból se lesz baj. Ha viszont valami nincs rendben, még emelni se kell és kész a baj...

2012. ápr. 12. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Így van, egy egészséges terhességnek nem igazán árthatsz vele. Én nem tudtam, hogy terhes vagyok, mivel msot sem tudom, hogy mikor történt olyasmi, amitől az ember terhes lehet:) Végig védekeztünk, és nem tudunk gumiszakadásról... Mégis van egy kisfiam:)

Nos, én abban a hónapban, mikor teherbe estem legalább 50-szer fel- és lementem három emeletet, sokszor futottam is. Egyedül vásároltam, több szatyorral jártam haza, aztán ezeket is felcipeltem a harmadikra. Emellett tornázni jártam, és pluszba otthon is csináltam Bíró Ica HAS-popsi tornáját, ami kimondottan megterhelő volt.

Semmi bajunk nem lett.

2012. ápr. 12. 15:14
 10/10 ekeke ***** válasza:
A megszokott mennyiségű és nehézségű munkáktól nem lesz baj. Amint nő a has, nyilván magad miatt kell könnyítened a feladatokon. Olyan túlerőltetéseket ne csinálj, amiket amúgy sem tennél szívesen.
2012. ápr. 14. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!