11 hetes terhes vagyok, szerintetek ha alig eszek valamit elvetélhetek? Nincs étvágyam 56 kg kezdtem most 54 kg vagyok .
Szia!
Velem is ugyanez van, nem kivanok semmit enni, foleg fott kajat nem. De eszem amit viszont kivanok, abbol sokat. Minden nap megiszok 1,5-2 liter vizet, folyadekot, es a gyumolcs az amit nagyon kivanok:)) cseresznye, gorogdinnye, ezekbol kiloszamra eszek naponta :))
Reggelizni reggelizek, azt kivanom, vajas kalacsot kakaoval pl, es napkozben meg amit eppen ennek. De leginkabb gyumolcs :)) + meg a leveseket kivanom, hideg gyumolcsleves, meg finomsagokat. Inni igyal, meg ha nem is kivanod, meg azert egyel is valamit, barmit, amit kivansz!
Igyal sokat, de azert enni is kell valamennyit:)
7 kilót fogytam az elején, mert semmire nem bírtam ránézni. 7-et híztam utána a 20. héttől a 32.-ig, vékonyabban jöttem ki a kórházból, mint előtte.
A férjem orvos, ő mindig azzal nyugtatott, hogy a babához eljut, amire szüksége van, de emellett persze próbáltam a lehető legtöbbet megenni, amit tudtam. Törekedj erre te is, de nyugodj meg, nem lesz baj.
A babám közel 4 kilósan született egyébként, gyönyörű, és egészséges, mint a makk. :))
Nem a mennyiség számít,hanem a minőség!
Igyál a Tőled telhető legtöbbet!
A Benned fejlődő kis emberkét nem a hús,zsír "táplálja",növeszti,hanem a vitaminok amiket elfogyasztasz!
A vetélés nem azért történik meg,mert valaki nem eszik... több más oka lehet (vas hiány,stressz helyzet,rosszul esik a kismama,hormonális okok...)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát Minden Pocakosnak!! :-)
Üdv:3 lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!