Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok és...

7 hetes terhes vagyok és tegnap és tegnap előtt 38fokos lázam volt. Elvetélhetek? Ma volt egy apró csepp vérzésem.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első 12 hétben a "minden vagy semmi" elve érvényesül. A vérzés, barnázgatás lehet ártalmatlan is, de bajt is jelezhet, főleg, ha fájdalommal jár. A biztonság kedvéért keresd fel a dokidat, ne menj neki úgy az ünnepeknek, hogy nem tudod, mi van. A bizonytalanságnál semmi sem rosszabb. Inkább legyen vaklárma...
2009. ápr. 10. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj dokihoz nem feltétlenül van baj de nyugottabb leszel te is ha elmész a dokihoz, mert most biztos ideges vagy és az sem tesz jót,

Minden jót,

22 hetes kismama:)

2009. ápr. 10. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szrintem is még ma ügyeletre menj mert ha baj lesz és hétföig vársz bánni fogod.

Nem ilyesztegetni akarlak de ne várj inkább menj és nics baj.

Bocsi tényleg én tavaly vetéltem el és amikor még menthetö lett volna nem mentem mert nem lesz baj és mégis a mai napig bánt a dolog mert az én felelötlenségem volt.

2009. ápr. 10. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak! Megkérdezhetem hogy mitől ment el a babád?
2009. ápr. 10. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
a sok idegesség dolgoztam és összevesztem a fönökömmel,ott elkezdtem vérezni de csak párcsepp volt nem törödtem vele mert nem hittem hogy ilyen megtörténhet velem rá 1 hétre még mindig véreztem de tényleg csak pár csepp volt elmentem dokihoz 7hetes voltam akkor szivhang rendben méhszáj zárva minden rendben volt haza értem megnyugodtam 10héten már nem volt meg a kis pocok.Az orvosom azt mondta vérzésel elment.Igazábol ha elöbb mentem volna akkor hamarabb kapom a gyogyszert és meg maradt volna.(a gyogyszer nevére sajna már nem emlékszem)
2009. ápr. 10. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is kb 7 hetes kor környékén volt 38 fokos lázam és állandóan köhögtem nagyon rossz volt. Később a 12. hétig vagy 3x volt egy kis világosbarna fojás és egyszer 1-2 csepp rózsaszínes pötty. Mondanom sem kell hogy állandóan azon aggódtam hogy valyon minden rendben van-e, de a dokim azt mondta hogy hagyjam abba a stresszelést és próbáljak pihenni nem lesz semmi baj, de gyógyszert nem kaptam. Hála Istennek most 18 hetes múltam és tényleg nemlett semmi baj, mint kiderült ezek a folyások csak a beágyazódás velejárói voltak ami 12. hétre fejeződik be tökéletesen. A sógornőm és egy barátnőm is annyira erősen vérzett az első hetekben hogy biztos volt benne hogy elment a baba, de aztán kiderült hogy a babának semmi baja nem lett... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenképpen keresd fel az orvost hogy megnyugtasson vagy ha kell gyógyszert adjon, de nem kell mindíg a legrosszabbra gondolni.

Kívánom hogy minden rendben legyen!

2009. ápr. 11. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!