8 hetes kismama vagyok, es olyan problemam van, hogy ulolso verzesem jun.23-an volt, de jun.28-an csiporontgenen voltam. Lehet baj belole?
Mivel azt csak ugy vegeztek el ha verzesem volt. De a problemam az, hogy az orvos mondta hogy akkor mar lehet hogy terhes voltam, csak meg nem tudtam rola. Ahogy szamolgattam pont beleesett a RTG felvetel, de hat meg verzesem is volt. Aki tud ebben segiteni, kerem irjon.
Koszonom a valaszokat.
ha az rendes vérzés volt akkor utána lettél terhes de még be sem ágyazódott akkor nem nem hinném hogy gond lett volna mert már akkor elhalt volna nem?
most meg 8hetes vagy tehát megmaradt a baba de a doki is jobban ráfeküdhetett volna erre a vonalra,hogy megnyugtasson
Szia! Én a peteérésem tájékán voltam tüdőszűrőn, aggódtam is hogy nem e baj volt. 5 hetesen voltam orvosnál akkor látta a peteszákot és a szikhólyagot, és rákérdeztem a rö9ntgenre. Azt mondta, hogy ha most mennék sem lenne vaja a babának, mert annyira minimális sugárzás ér még engem is, nem hogy őt, hogy szinte egyenlő a 0-val.
szerintem a csípőnél sem lehet sokkal sokkal nagyobb, ráadásul akkor még "szinte" mensi végén voltál. úgy mondom ahhoz közelebb, mint a babásodáshoz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!