Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7-8 hetes elso terhes vagyok,...

7-8 hetes elso terhes vagyok, es tul sokat aggodom amiatt, hogy elvetelhetek. Hogy tereljem el a gondolataimat?

Figyelt kérdés
2007. dec. 29. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Próbálj arra gondolni milyen jó lesz ha együtt lehetsz a babáddal! Tudom ez még távolinak tünik, de meglátod hamar el fog jönni. Egyszer azt mondták nekem nem szabad "negatív" dolgokra gondolni mert akkor "vonzod" a negatív energiát. Én erre godoltam a terhességeim alatt. Persze mindenkinek eszébe jutnak a rossz gondolatok, de ezeket el kell hessegetni.Probléma mentes szép terhességet Kívánok neked!
2007. dec. 29. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenekre próbálj meg nem nagyon gondolni.A túlzott féltés később sem lesz jó,felesleges vitákat szül majd a gyermek nagyobbacska korában.

Én ebben az időszakban igyekeztem mindent megtudni egy babáról amit lehet.Mit egyek,mit ne,mit kell megvenni,esküvő.Rengeteg cikket,könyvet elolvastam,h mit is kell majd kezdeni a kicsivel.Mivel én is elsőbabás vagyok,így nekem is minde új volt,és rengeteg mindent megtudtam ezekből.Észre sem fogo venni,h már órák óta olvasol úgy leköt a téma.No meg a jólmegszokott napirend;munka főzés stb.Az állandó alváskényszer mellett úgysem nagyon volt időm gondolkodni.

Ha azt vesszük,h a terhességek nagyrésze baj nélkül lezajlik,de mi mindig csak azokat halljuk,akiknél baj van.Ne aggódj!Csak magadat idegesíted feleslegesen.

2007. dec. 29. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 hetesen tudtam meg,hogy jön a baba.

Volt egy idő,amikor folyton a WC-re rohangáltam,hogy megnézem nem vérzek-e.

Ráadásul kórházban dolgozom,sajnos találkoztam már vetélő kismamával.:(

Hidd el,ahogy halad az idő és látod növekedni a csemetédet,már nem fog eszedbe jutni,legalábbis ritkán,hogy a ennek a kis csodának baja lehet.

Nagyon vigyázz Magatokra,meglátod nem lesz semmi baj!:)

Boldog babavárást!:)

Egy 14 hetes kismami

2007. dec. 29. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!