Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9+3hetes kismama vagyok!...

9+3hetes kismama vagyok! Mennyi az esélye, hogy még elvetélhetek?

Figyelt kérdés
Tudom nem ilyen dolgokon kéne, hogy járjon az eszem, de ez az első 12hét nagyon lassan telik, parán vagyok, hogy addig még bármi történhet. :( Volt már egy vetélésem 7hetesen, ezért jobban félek. Több ennyi idősen a vetélés, mint mondjuk 5-8hetesen? Mindig a bugyimat figyelgetem, meg a wc papírt, hogy nem barna, vagy véres e. :( Ti is ennyire féltetek mint én?
2010. máj. 25. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
9 hetesen már egész jók az esélyeid, hogy nem lesz vetélés,a méhlepény kialakulása után meg még jobbak.
2010. máj. 25. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!én is nagyon parázok:-(Én ma 9+4 napos vagyok.-)állandóan figyelgetem magam,h minden okés-e.Már annak is tudok örülni,ha "rókázok":-)Szerintem minden rendben lesz a babákkal:-)ja és én még Utragestant is szedek:-(Jó egészséget!
2010. máj. 25. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Az utolsóval egyet értek.Ugyan ez van nálam is.Igaz én nem szedek semmit.De szerintetek ha vetéltem volna már azt észre vettem volna?És ha felszivodott volna akkor?Mennyi idős korig szivódik fel ezt tudjátok?Annyira aggódom,de ugy látom nem én vagyok egyedül ilyen.-)
2010. máj. 25. 14:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat lányok! Jajj nekem is az jár még a fejemben, hogy mi van ha már nem is él. :( Olyan soká lesz még a 12hetes uh. :( Hiába vannak meg a tünetek, hallottam, olvastam már olyat, hogy minden tünet megvolt a baba meg már nem élt. :( Hogy a fenébe küzdjem le ezt a félelmemet. Sztem mindenki kicsit idegeskedik a kritikus időig, persze arra is gondolok, hogy minden rendben van vele, itt dobog a szívem alatt az ő kicsi szíve, de a félelem sajna nagyobb. Boldog babavárást mindenkinek! És türelem......
2010. máj. 25. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is parázok, pedig én még csak ma tudtam meg biztosan, hogy babát várok, ráadásul ő már a második. Az elsővel nem voltak ilyen érzéseim, akkor fél méterrel a föld fölött jártam, most meg tiszta para vagyok. Igyekszem terelni a gondolataimat, de akkor valahogy könnyebb volt, meg akkor melóztam is, most meg itthon vagyok a 2 évesemmel.

Kitartás mindenkinek!

2010. máj. 25. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Kitartás lányok!!Már nem sok van vissza!!Durván két hét.Nekem legalább is.De az a pár nap nálatok sem különb.10hetes kismama.
2010. máj. 25. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!