Barátnőm anyukája nagyon rámijjesztett = ( Aztmondta hogy elvetélhetek. Igaz ez?
Átmentem barátnőmhöz és kikéretőztem a wcre mert azthittem jön a nagy dolog" Sajnos az első hetektől kezdve tropa az emésztésem és székrekedéshez hasonló kemény a székletem.
Hát persze nem sikerült a dolog, és azt mondta a nő h : ha nyomod vagy erősködsz akkor elvetélhetsz.. "
Kérem hogy csak a normálisan válaszolni tudó emberek irjanak ! =) Kíméljenek meg a marhaságaiktól..
Akármennyire gáz érdekelne.. =)Lehet ijen ?
sajnos én azért parázok" ennyire az ilyenektől , mert a remek orvostudomány megállapította hogy meddő vagyok.
Erre meg mire beletörődtem volna nagyjából 10 hetes terhes vagyok =)
Nekem pár napja volt majdnem hasmenésem 9 sárgabaracktól :))
A gyümölcsök tényleg segítenek, én ipari mennyiségben eszem őket.
Szia!
Nagy butaság, amit a bnőd anyuja mondott, nehogy elhidd! Viszont tényleg nem szabad erölködni. Szépen várd meg, amíg ki akar jönni magától. Szóval az igaz, hogy nem szabad erölködni, de nem azért, mert elvetélhetsz, hanem mert aranyered lehet tőle.
Figyi, nekem ez vált be:
- sárgadinnye, egy egész, utána fél órával 1 db teljeskiörlésű keksz, hozzá tej.
- Rengeteg vörös szemű szőlő, a kicsi, fekete héjas. A héjban van a lényeg, az az ami meghajt.
- garnélarák, sör (bár ez nagyon brutális)
- görögdinnye, utána húsz perccel egy pohár joghurt.
Remélem bírni fogod! :)
Ja! Kihagytam:
- savanyúkáposzta, utána egy pohár tej!
Laveolac szirupot probald ki!
Nekem egyszer volt, hogy sokaig nem tudtam wc-re menni, bevettem belole egy kanallal es azota minden rendben :)
Probald kis, gypgyszertarban lehet kapni, kismamak is szedhetik. De en is csak egyszer vettem be belole, mar jo egy honapja volt, azota minden nap van szekletem.
fhúú elég fincsinek hangzanak :D =)
a dinnét próbáltam joghurtal de semmi remélem a többi recept beválik. =)
Énis most nagyon bebarackoztam észre sem vettem és vagy6 darabot megettem remélem segit végre valami .=)
nagyon Kköszönöm(=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!