Barátnőm anyukája nagyon rámijjesztett = ( Aztmondta hogy elvetélhetek. Igaz ez?
Átmentem barátnőmhöz és kikéretőztem a wcre mert azthittem jön a nagy dolog" Sajnos az első hetektől kezdve tropa az emésztésem és székrekedéshez hasonló kemény a székletem.
Hát persze nem sikerült a dolog, és azt mondta a nő h : ha nyomod vagy erősködsz akkor elvetélhetsz.. "
Kérem hogy csak a normálisan válaszolni tudó emberek irjanak ! =) Kíméljenek meg a marhaságaiktól..
Akármennyire gáz érdekelne.. =)Lehet ijen ?
Először is iLYen,másodszor pedig igen,lehet,de amelyik baba ennyitől elmegy,az amúgy sem lett volna egészséges. Nem nagy a valószínűsége,hogy ennyitől elvetélsz. De fogadj meg egy jó tanácsot: ne idegeskedj,ne parázz mindenen,mert akkor igen stresszes 9 hónapod lesz.
30 hkm
sajnos sok kismama küzd székrekedéssel, ez is a terhesség tünete. Hashajtót nem szabad használni, de a sok gyümölcs, lekvár, folyadék talán segít :S nekem a kávé...
Ennyitől nem fog elmenni a baba, nyugodj meg.
Viszont kezd felháborítani, hogy a sok "jóakaró" mindenféle hülyeséggel paráztatja a kismamákat, aminek köze nincs a valósághoz, viszont jó nagy bűntudatot kelt, ha mégis elmegy a baba valami tök más ok miatt.
Köszönöm . a lekvárt még nem próbáltam , de olvastam egy blogon hogy a sárgadinnye és az őszibarack kedvező hatással hat az ilyen problémákra a magas rosttartalom miatt.
Sajnos a kávé kilőve a magasabb vérnyomás miatt. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!