Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kókuszmatrac mindig büdös...

A kókuszmatrac mindig büdös marad? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy kókuszmatracot,kicsomagoltam a nejlonból és betettem a gyerekszobába.Ma reggelre az egész szobát átjárta ez a büdös szag,most kiraktam a teraszra szellőzni.Szerintetek pár nap alatt ki tudom szellőztetni,nem marad szaga?Mit csináljak vele?
2012. júl. 4. 16:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi 3éve vettük 4999ft-ért a Brendonban.(akció)

A szivacs 4000ft lett volna.Ennyit a rongyrázásról.

Tényleg nem sokkal több mint szivacs matrac,de az hogy neylon csomagolással együtt alszik rajta a gyerek egy kicsit abszurd!!Akkor már vehetett volna sima szivacs matracot is az illető.

A szaga valószínűleg a nem megfelelő tárolástól ilyen,elázhatott és nem tudott kiszáradni.

De amúgy mosható a kókuszmatrac!!!Huzatával együtt,le lehet zuhanyoztatni,majd kitenni napra és 2-3óra alatt megszárad. Lehet mosni külön a huzatot is ha baleset történik.

De ha már belerohadt(bocs a kifejezésért) a víz az már nem lesz jobb bármeddig szellőzteted!

2012. júl. 7. 08:48
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Még annyi,hogy nekünk az új matracnak nem volt szaga.

Csak egy idő után,mikor sokat nyáladzott a kisfiam és rá/belefolyt.

Én nem tettem a feje alá matracvédőt ami megvédi a matracot csak derékmagasságtól. Mert ha az egészre beterítettem volna pont a lényege veszett volna el a szellőzése,főleg a fejecskéjénél...

Ez a "rajta hagyjuk a zacskót,mert úgy új marad" megoldás annyira idegesít!! Akkor minek vesz a babájának valaki kókuszmatracot??!!

2012. júl. 7. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!