A kókuszmatrac mindig büdös marad? Többi lent.
Mi 3éve vettük 4999ft-ért a Brendonban.(akció)
A szivacs 4000ft lett volna.Ennyit a rongyrázásról.
Tényleg nem sokkal több mint szivacs matrac,de az hogy neylon csomagolással együtt alszik rajta a gyerek egy kicsit abszurd!!Akkor már vehetett volna sima szivacs matracot is az illető.
A szaga valószínűleg a nem megfelelő tárolástól ilyen,elázhatott és nem tudott kiszáradni.
De amúgy mosható a kókuszmatrac!!!Huzatával együtt,le lehet zuhanyoztatni,majd kitenni napra és 2-3óra alatt megszárad. Lehet mosni külön a huzatot is ha baleset történik.
De ha már belerohadt(bocs a kifejezésért) a víz az már nem lesz jobb bármeddig szellőzteted!
Előző vagyok.
Még annyi,hogy nekünk az új matracnak nem volt szaga.
Csak egy idő után,mikor sokat nyáladzott a kisfiam és rá/belefolyt.
Én nem tettem a feje alá matracvédőt ami megvédi a matracot csak derékmagasságtól. Mert ha az egészre beterítettem volna pont a lényege veszett volna el a szellőzése,főleg a fejecskéjénél...
Ez a "rajta hagyjuk a zacskót,mert úgy új marad" megoldás annyira idegesít!! Akkor minek vesz a babájának valaki kókuszmatracot??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!