Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szivacs vagy kókuszmatrac? Miért?

Szivacs vagy kókuszmatrac? Miért?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk szivacs van most is és a kiságyba is azt tettem. Ha bepisil vagy ráborul valami vagy akár mi lesz vele kidobom az udvarra és kiszellőzik. Meg hamarabb kicseréled mert nem túl drága. Van keményebb fajta mi az használjuk mindenki szereti.
2012. ápr. 13. 09:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát ha kókusz akkor valami szuper minöségü.

mi kaptunk egy bölcsöt kókusz matraccal, egy nagy kaka volt, iszonyat kemény, utáltam. a rendes ágyba egy szuper szivacs matracot vettünk, szerintem is sokkal jobb.

de anyukáméknál tesóméktól a régi kókusz matrac van és az jó minöségü, azon még én is érzem hogy nem süpped, nem nyomodott be sehol.

2012. ápr. 13. 09:06
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ilyeneket találtam. Szerintetek? Ti milyet vetettek?

2012. ápr. 13. 09:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a másodikra szavazok, nekünk olyan van.
2012. ápr. 13. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi egy örökölt rácsos ágyba vettünk egy új kókuszmatracot.

Nagy kalap szamóca volt, ahol a kislányom feje volt, teljesen benyomódott és egy nagy mélyedés lett benne. Hiába csináltam bármit, a lyuk ott maradt.

Végül visszaraktam a rácshoz tartozó szivacsbetétet, azzal semmi gond nincs.

Kár volt 10 ezer forintot kidobni az ablakon:(

2012. ápr. 13. 10:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Először kókusz volt a lányomnak és bepenészedett, büdös volt utáltam. Meg népbutítás egy pici gyereknek nincs akkora súlya hogy egy szivacsmatracot szétnyomjon és ártson a gerincének. de ez az én véleményem csupán.
2012. ápr. 13. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk kókusz van, semmi bajunk vele. Nem formálódott el, nem penészesedett be. 6 hónapja használjuk.

Méretre csináltattuk és a szivacsra 2x annyit kellett volna várni.

2012. ápr. 13. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk Brendonos kókusz van. Semmi bajom vele, igaz még nem régóta használjuk.
2012. ápr. 13. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi két éve használjuk a kókuszmatracot, semmi baj, nagyom meg vagyok vele elégedve. Most jön a kistesó még neki is jó lesz. Egy jó tanács mindenkinek: a matracot minden egyes lepedőcsere alkalmával átforgatom, így a gyerek minden oldalát használja.
2012. ápr. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!