Kókuszmatrac vagy sima szivacs?
Gyerekágyba szivacs,és mi is azon alszunk, én nagyon nem szeretem a rugósat. Nekem nagyon kényelmetlen, az meg főleg, hogy még a Cardo-nál is ha felállok róla, a másik megemelkedik aki rajta fekszik. Ha gyerekágyba van, és odabújok mellé, képtelenség úgy felállni, hogy ne ébresszem fel közben. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Kókuszmatrac meg felesleges, annyival nem jobb, mint amennyivel drágább.
hát én tuti nem vennék kókuszmatracot... a sima is TÖKÉLETES. Egyáltalán nem süpped be nekem két gyerekem is két éves korig használta, tehát már négy éves, sehol egy süppedés... :/ lehet keményebb fajta, de sima szivacs... azért egy 5-15 kg alatt főleg amennyit egy idő után fészkelődnek, befigyelnék ha gödrös lenne :D :P
a levegőzés miatt meg megint fölösleges, ugyanis célszerű gumis lepedőt használni, különben az első hányás után dobhatod a kukába :) pár héten belül három gyerkőcös anyuka :) persze ha nem sok az árbeli különbség akkor "teljesen mindegy.." de puklis nem lesz sem gödrös :)))
az utolsóval értek egyet teljesen.
nekünk is kókuszmatracunk van, nagyon szeretjük. jókat alszik rajta, és nem utolsósorban anti-allergén, nem mindegy min alszik a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!