Kókuszmatrac vagy sima szivacs?
Igazából tényleg megoszlanak a vélemények. Mi kókuszt vettünk annak idején, a szellőzése és keménysége miatt, bár azért nem gondoltam, hogy ennyire kemény lesz. Most, hogy cserélnénk ágyat, ortopéd doki rokonunktól kérdeztem, hogy milyet érdemes, és azt mondta, hogy még mindig olyan keményet, mint a padló. A gyerekek gerincének nem jó a puha. Szóval a kókusz ezért jó csecsemőknek. Valószínűleg valami latex-kókuszt fogok most venni, én sem szerettem sosem nagyon puhán (rugósan) aludni.
Szóval én a kókuszra szavazok. A vízhatlan lepedőt mi nem használtuk, ha olyan balesetveszély volt, akkor a vízhatlan lepedőt a popija alátettem csak (félbevágtam egy egészet), bár a fiamnál nem volt olyan baleset, ami átázott volna.
Ha van pénzed rá,akkor biztosan kókusz.Ha nincs akkor sima.Nekem 4 gyerekem sima szivacs matracon nőtt fel s teljesen egészségesek.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!