Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kókuszmatrac vagy sima szivacs?

Kókuszmatrac vagy sima szivacs?

Figyelt kérdés
tapasztalatok?most szeretnénk venni csak még nem tudom eldönteni hogy melyik legyen
2012. márc. 27. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szivacs! - az IKEÁ-ban vettük és teljesen meg voltunk elégedve vele!!
2012. márc. 27. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Igazából tényleg megoszlanak a vélemények. Mi kókuszt vettünk annak idején, a szellőzése és keménysége miatt, bár azért nem gondoltam, hogy ennyire kemény lesz. Most, hogy cserélnénk ágyat, ortopéd doki rokonunktól kérdeztem, hogy milyet érdemes, és azt mondta, hogy még mindig olyan keményet, mint a padló. A gyerekek gerincének nem jó a puha. Szóval a kókusz ezért jó csecsemőknek. Valószínűleg valami latex-kókuszt fogok most venni, én sem szerettem sosem nagyon puhán (rugósan) aludni.

Szóval én a kókuszra szavazok. A vízhatlan lepedőt mi nem használtuk, ha olyan balesetveszély volt, akkor a vízhatlan lepedőt a popija alátettem csak (félbevágtam egy egészet), bár a fiamnál nem volt olyan baleset, ami átázott volna.

2012. márc. 27. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
10cm-es szivacs matracunk van..pont elég kemény,jó a tartása és a leghalványabb mértékben sem süpped bele a gyerek arca,ha hason van...mindenki azt vesz amit akar ez tény,ez megint szülő lehúzás ,h a kókuszmatrac van "sztárolva".A kókuszm. árának a feléért vettük a miénket.
2012. márc. 27. 23:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed rá,akkor biztosan kókusz.Ha nincs akkor sima.Nekem 4 gyerekem sima szivacs matracon nőtt fel s teljesen egészségesek.

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 28. 08:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi kókuszmatracot vettünk, és a következő babónak is azt vesszük... Valahogy engem megnyugtat a szellőzése...
2012. márc. 28. 09:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi is kókuszt vettünk. Szerintem sokkal kényelmesebb a babának, mint a szivacs, ráadásul sokkal jobban szellőzik, ami ebben az allergiás világban nem utolsó szempont. 6900 Ft volt. Én úgy voltam vele, hogy szánjuk rá, hiszen másik babát is szeretnénk és ez strapabíróbbnak is tűnik.
2012. márc. 28. 09:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi vegyeset vettünk:

[link]

2012. márc. 28. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!