Kókuszmatrac vagy szivacs?
Ha szivacs, akkor vékony! Max. 5 cm.
A kókuszmatrac egészséges, könnyen kezelhető. Ha belefúrja a baba a fejét, akkor sem tud megfulladni, mert kap levegőt. A pisi is átfolyik rajta, ha baleset történik.
Kicsit ridegebbnek tűnik, mint a szivacs, de aki újszülött korától abban alszik, azt fogja megszokni, megszeretni.
nekünk szivacs van 6cm.azt nem szeretem,hogy majdnem puha(nekem).amúgy semmi más bajom vele.Igaz,ha baleset van,nehezebb tisztítani,de én közvetlen a szivacsra tettem egy eldobható alátétet(liberós) és így nem ázik át.
viszont mielőtt veszel,nézz utána,hogy mennyi a min./max vastagság ami kell a légzésfigyelőhöz,ha szeretnétek
Normál szivacs, szerintem talán 8-10 cm. A kókuszmatracról nem egyszer olvastam, hogy bepenészedett, na köszönöm, ezért adjak ki tizenezer ftot? na nem...
A szivacs meg mosható, ha kell. A babának ez is abszolut tökéletes. És ha most azzal jönnek, hogy megfullad, azért van a légzésfigyelő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!