Tegnap vettem egy kókuszmatracot,kicsomagoltam a nejlonból és betettem a gyerekszobába.Ma reggelre az egész szobát átjárta ez a büdös szag,most kiraktam a teraszra szellőzni.Szerintetek pár nap alatt ki tudom szellőztetni,nem marad szaga?Mit csináljak vele?
Semmit ne csinálj vele,csak hagyd kint.Víz semmiképp nem érheti!A huzat levehető?Ha igen mosd ki!
30hkm
2012. júl. 4. 16:38
2/22 anonim válasza:
mi nem vettük ki a nejlonból, úgy raktam a gyerekek alá. persze egy vékony pléd is volt a lepedő alatt, hogy nerecsgjen-ropogjon alattuk :) rokonnak is büdös volt, mi ezért csináltuk így. szerintem ha még meg van a csomagja. rakd bele vissza. ha nincs akkor vegyél nagyobb kukazsákot vagy nagyobb nejlont ragassz rá, ha nem menne el a szaga :-) 4 gyerekes anyuka
2012. júl. 4. 16:40
3/22 anonim válasza:
Jah és remélhetőleg nem marad ilyen büdös,de kell neki idő amíg kimegy az a fura"új"szaga.
És még arra figyelj hogy egyenesen rakd le a matracot,lehetőleg fektetve mert könnyen megtörnek a rostok és akkor már nem lesz matrac...
1.voltam
2012. júl. 4. 16:42
4/22 anonim válasza:
Bocs utolsó, ha rajta van a nylon, mi értelme a kókusz matracnak? Pont a kókusz az ami szellőzik....még a matracvédő lepedőt sem javasolják rátenni, pláne nyáron.
40+4 hetes kismama
2012. júl. 4. 16:43
5/22 anonim válasza:
Így van,semmi értelme akkor kókusz matracot venni,mert pont a szellőzést akadályozod meg vele...Nem beszélve arról,hogy ebben a melegben ráfektetni a gyereket egy zacskóra...még ha van felette lepedő vagy akármi...próbálj meg te azon aludni...
Egyébként a szag ellen biztos hatásos.
1.
2012. júl. 4. 16:49
6/22 anonim válasza:
Két kókuszmatracunk van, egyik sem volt büdös, még véletlenül se hagyd rajta a nejlont, mert -mint már írták- pont a szellőzés a lényege. Pisitől sem lesz semmi baja, hamar megszárad, és nem marad szagos. /2,5 és 3,5 évesek a lányaim/
2012. júl. 4. 16:49
7/22 anonim válasza:
Ha van erkély, vagy ha kertesben laktok tedd ki kiszellőzni.
2012. júl. 4. 17:10
8/22 anonim válasza:
Sztem az nem is büdös, csak olyan kókuszmatracra jellegzetes szag. A mienk már 10 éves (igaz ebből 9-et fóliában pihent(, még mindig érződik rajta, de büdösnek nem mondanám. Nálunk van a vászonhuzat, meg egy pamutlepedő, én még ezt is túlzásnak érzem.
2012. júl. 4. 17:53
9/22 anonim válasza:
Remélem soha nem jön ki belőle az a szag. Minek kell a pénzt költeni a sok hülyeségre? Mert azon versenyeztek, hogy kinek hány ft a babakocsija, meg kókuszmatrac vagy nem stb. Egyszerűen nem hiszem el, mire jó ez?
2012. júl. 4. 18:04
10/22 anonim válasza:
Nekünk soha nem volt szaga, imádjuk, minden szempontból tökéletes... Nem tudom, nincs azzal valami baj? Mármint szerintem ha büdös, akkor az olyan is marad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!