Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kókuszmatrac mindig büdös...

A kókuszmatrac mindig büdös marad? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy kókuszmatracot,kicsomagoltam a nejlonból és betettem a gyerekszobába.Ma reggelre az egész szobát átjárta ez a büdös szag,most kiraktam a teraszra szellőzni.Szerintetek pár nap alatt ki tudom szellőztetni,nem marad szaga?Mit csináljak vele?
2012. júl. 4. 16:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%

Semmit ne csinálj vele,csak hagyd kint.Víz semmiképp nem érheti!A huzat levehető?Ha igen mosd ki!

30hkm

2012. júl. 4. 16:38
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
mi nem vettük ki a nejlonból, úgy raktam a gyerekek alá. persze egy vékony pléd is volt a lepedő alatt, hogy nerecsgjen-ropogjon alattuk :) rokonnak is büdös volt, mi ezért csináltuk így. szerintem ha még meg van a csomagja. rakd bele vissza. ha nincs akkor vegyél nagyobb kukazsákot vagy nagyobb nejlont ragassz rá, ha nem menne el a szaga :-) 4 gyerekes anyuka
2012. júl. 4. 16:40
 3/22 anonim ***** válasza:
12%

Jah és remélhetőleg nem marad ilyen büdös,de kell neki idő amíg kimegy az a fura"új"szaga.

És még arra figyelj hogy egyenesen rakd le a matracot,lehetőleg fektetve mert könnyen megtörnek a rostok és akkor már nem lesz matrac...

1.voltam

2012. júl. 4. 16:42
 4/22 anonim ***** válasza:
86%

Bocs utolsó, ha rajta van a nylon, mi értelme a kókusz matracnak? Pont a kókusz az ami szellőzik....még a matracvédő lepedőt sem javasolják rátenni, pláne nyáron.

40+4 hetes kismama

2012. júl. 4. 16:43
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

Így van,semmi értelme akkor kókusz matracot venni,mert pont a szellőzést akadályozod meg vele...Nem beszélve arról,hogy ebben a melegben ráfektetni a gyereket egy zacskóra...még ha van felette lepedő vagy akármi...próbálj meg te azon aludni...

Egyébként a szag ellen biztos hatásos.

1.

2012. júl. 4. 16:49
 6/22 anonim ***** válasza:
74%
Két kókuszmatracunk van, egyik sem volt büdös, még véletlenül se hagyd rajta a nejlont, mert -mint már írták- pont a szellőzés a lényege. Pisitől sem lesz semmi baja, hamar megszárad, és nem marad szagos. /2,5 és 3,5 évesek a lányaim/
2012. júl. 4. 16:49
 7/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha van erkély, vagy ha kertesben laktok tedd ki kiszellőzni.
2012. júl. 4. 17:10
 8/22 anonim ***** válasza:
46%
Sztem az nem is büdös, csak olyan kókuszmatracra jellegzetes szag. A mienk már 10 éves (igaz ebből 9-et fóliában pihent(, még mindig érződik rajta, de büdösnek nem mondanám. Nálunk van a vászonhuzat, meg egy pamutlepedő, én még ezt is túlzásnak érzem.
2012. júl. 4. 17:53
 9/22 anonim ***** válasza:
1%
Remélem soha nem jön ki belőle az a szag. Minek kell a pénzt költeni a sok hülyeségre? Mert azon versenyeztek, hogy kinek hány ft a babakocsija, meg kókuszmatrac vagy nem stb. Egyszerűen nem hiszem el, mire jó ez?
2012. júl. 4. 18:04
 10/22 anonim ***** válasza:
81%
Nekünk soha nem volt szaga, imádjuk, minden szempontból tökéletes... Nem tudom, nincs azzal valami baj? Mármint szerintem ha büdös, akkor az olyan is marad.
2012. júl. 4. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!