Szivacs- vagy kókuszmatrac?
Figyelt kérdés
Ti melyiket javasoljátok és miért? Köszönöm.2012. máj. 22. 12:50
1/7 anonim válasza:
Én a kókuszra voksolok, antiallergén, könnyen tisztítható, a szivacs nem tartja olyan egyenesen a babát és bele is izzadhat, mi próbáltuk mind kettőt, de a kókusz győzött!
2/7 anonim válasza:
én jóminöségü szivacsot, vagy ha kókusz akkor abból is csak szuper minöséget.
A kókusz ha kaka akkor besüpped a fej résznél, ezt már sokan tapasztalták.
nekünk szuper szivacs van.
3/7 anonim válasza:
Inkább kókusz. Drágább, de jobb. Nem szeretik az atkák pl és a por se . Nekem már a 2. gyereket "szolgálja", de amellett, h egyszer -kétszer jóidőben letusolja az ember+ a huzatját kimossa, nemigazán kell vele foglalkozni.
4/7 anonim válasza:
(ja, és persze a "jó" minőségű kókuszra gondolok, amelyik nem süpped be sehol, hanem tart szépen.)
5/7 krisztivan válasza:
Nekünk szivacs van.20 hónapja ,semmi baj vele.
Barátnőméknek drága kókusz ami besüppedt a gyerek feje alatt 10 hónap alatt.Most fogják cserélni.
Lehet hogy kifogták a rosszat:-((
6/7 anonim válasza:
Én 5 hónapos koráig kókuszt akarok és az is lesz aztán jó minőségű szivacs. Azért kezdem kókusszal mert ha hason alszik akkor sem lesz lehetőség így a fulladásveszélyre. A szivacsnál vigyázni kell. Orvosok ajánlják 5 hós korukig! Nekünk volt kókusz matrac így nekünk megoldott és megvettük a szivacsot is mert elég kemény a későbbiekre a kókusz! Ha esetleg van lehetőséged kölcsön kérni akkor csak ennyi időre kérj , átgőzölöd és ha véletlen kisebb mint a kiságy tudsz vágatni szivacsot és kiegészíteni a lyukakat! Remélem tudtam segíteni.
7/7 anonim válasza:
nekünk kókusz van de a fej résznél besüppedt, már nem ilyet vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!