Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kókuszmatrac mindig büdös...

A kókuszmatrac mindig büdös marad? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy kókuszmatracot,kicsomagoltam a nejlonból és betettem a gyerekszobába.Ma reggelre az egész szobát átjárta ez a büdös szag,most kiraktam a teraszra szellőzni.Szerintetek pár nap alatt ki tudom szellőztetni,nem marad szaga?Mit csináljak vele?
2012. júl. 4. 16:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Mit minek? Mert az ember a legjobbat akarja a gyerekének? Nem a te zsebedből húzzuk ki az árát, akkor miért fáj Neked? Miért kell leszólni ilyen stílusban másokat? Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy a kínálatból mit vehet meg, főleg ha a gyerek egészségét és kényelmét tartja szem előtt.

40+4 hetes kismama

2012. júl. 4. 18:26
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

A miénknek nincs semmi szaga, pedig 15 hónapja alszik rajta a gyermekem.

Hozzáteszem, 1500 FT-al volt drágább, mint a szivacs matrac. Nem igazán értem a kommentelő anyukát, hiszen nekünk az ágyunkban sem sz@r matrac van, a pihentető alvás nagyon fontos, egy kókusz matrac meg nem hinném, hogy nagy rongyrázás egy újszülött babánál. Ennél sokkal több és haszontalanabb marhaságot bírnak venni néhányan. De undok vagy öregem! :(

2012. júl. 4. 21:10
 13/22 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy rosszul tárolták az üzletben,nem tudom,ma visszaküldettem a férjemmel,mert elviselhetetlen a szaga.Úgy látszik evvel jól befürödtem.Az árát gondolom nem fogják visszaadni.:(
2012. júl. 5. 11:36
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

Ha bebizonyosodik,hogy ők tárolták rosszul vagy esetleg gyártás során lett vele valami,akkor kötelesek kicserélni,vagy másmilyet adni helyette,vagy árat visszaadni.Nem tudom hol vettétek,de jobb helyeken kimegy egy szakértő és megnézi.Ha tényleg annyira elviselhetetlen a szaga,és elhajtanak titeket ne hagyjátok magatokat,akkor vigyétek be és dugjátok az orruk alá.

1.válaszoló

2012. júl. 5. 11:46
 15/22 A kérdező kommentje:
Ma délután viszi vissza a férjem...kíváncsi leszek mit fognak mondani!!!
2012. júl. 5. 11:50
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

Hát majd írd meg,kíváncsi vagyok én is.Egyébként azért merek ennyire "okoskodni" mert a terhesség előtt egy lakber.cégnél dolgoztam,(nem reklámozom).Minden matracnak van egy fura szaga kibontás után ami gyártás miatt és az állás miatt van,de pár nap alatt és szellőztetés után el kell,hogy múljon.Kókusz matracnál az lehet még,hogy sérült volt a csomagolás és beázott,majd nem száradt ki rendesen.

Ha nem akarnak veletek foglalkozni, tényleg ne hagyjátok magatokat!Hallottam már pár fura dolgot,mikkel hajtják el a vevőket sajnos.Remélem megoldódik a probléma.

1.

2012. júl. 5. 11:56
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

"Minek kell a pénzt költeni a sok hülyeségre? Mert azon versenyeztek, hogy kinek hány ft a babakocsija, meg kókuszmatrac vagy nem stb. Egyszerűen nem hiszem el, mire jó ez?"

Valóban "rongyrázás", kb ezer azaz egyezer Forinttal drágább, mint a szivacsmatrac, és sokkal jobb a babának /kényelmesebb, jobban szellőzik/.

2012. júl. 5. 19:39
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
A 9. válaszolónak mondanám, hogy "ugatás" helyett inkább művelődjön egy kicsit matrac témában.
2012. júl. 5. 19:41
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem mindenki akarja a gyermekének a legjobbat...!!!Ez van!!Sosem értettem az ilyenek minek írogatnak!!!Na mindegy,nem kell velük foglalkozni!!!

Szóval levásárolhatjuk az árát,persze a pénzt nem adták vissza!!A férjem szerint nem voltak meglepődve,szóval szerintem nem ez az első eset...Nagyon büdi volt,szerintem ez a matrac évek múlva sem szellőzött volna ki.

2012. júl. 5. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:
2%
jaj, de nagyon okosak vagytok mind
2012. júl. 6. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!