Minimum hány hetes terhesen "merjek" babakocsit venni?
Te hány hetes terhesen vettél?
Az a helyzet, hogy használtat szeretnénk és találtam is csak félek, hogy elviszik előlem. 20 hetes vagyok, eddig még nem mertem megvenni, pedig már pár hete hirdetik azt a kocsit amit kinéztem. Ti mit tennétek?
Azt hiszem 20 hetes korul lehettem, mikor megvettuk a kocsit.
Nyugodtan vedd meg, ha ugy erzed, hogy az a babakoccsi a legmegfelelobb es felsz, hogy ha elszalasztod nem lesz masik ilyen lehetoseg.
24 hetesen, de csak mert tényleg szuper áron volt és újonnan! (akié volt nem tetszett, anyósáéktól kapta, pedig csúcsszuper kocsi volt)
Nem akartuk olyan korán, mert féltünk, nehogy magunkra hozzuk a bajt, ami majdnem tényleg megtörtént a 27. héten. A dokimnak köszönhetem, hogy életben maradt a kisbabám.
Amondó vagyok, hogy félidő körül már meg lehet venni, ha tényleg kihagyhatatlan az ajánlat :)
:) Pont most tettem fel kérdést egy babakocsival kapcsolatban, hogy mik a vélemények róla. Igaz, csak 2 db válasz érkezett, de annyira jó árra sikerült lealkudnom a vaterán, hogy féltem, más is rárabol! :) Úgyhogy megvettem!!
22+4 hetes vagyok
Vedd meg nyugodtan, fő az optimizmus! :)
Boldog babavárást!!
31 hetes voltam, amikor megvettem. Szerintem simán megveheted.
Könnyű szülést nektek :)
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!