Kerti medencében fürödhetek terhesen? És a Balatonban?
Amíg nincsen semmi baj,addig lehet természetes vízben is és strandos medencében is.Szerintem az othoniban is.Én a védőnőmet kérdeztem.....:)
22hkm
Ez egy olyan kérdés,amiről mindenkinek más a véleménye.Én is hallottam róla hideget-meleget.Szerintem jobb vigyázni.Lehet nem lesz semmi baj,de meg van annak is az esélye,hogy lesz.És nem ajánlom senkinek,hogy egy jó kis gombás fertőzést elkapjon.Most voltunk a Balatonon,én gyorsan benéztem barátnőmhöz(nőgyógyászaton asszisztens) mondtam neki,hogy este ugorjon be hozzánk a nyaralóba.Mesélte,hogy most volt egy terhes nő ott,hüvelyi fertőzést kapott a Balatonból.Mondta,hogy nehogy eszembe jusson belemenni.A víz nagyon sekély,a meleg miatt teljesen állott(nincs eső,semmi)és rengeteg ember fürdik benne.
Esetleg úgy,hogy mivel most a víz nagyon alacsony próbálsz úgy bemenni,hogy az intim részed ne érjen a vízbe,vagy bevisznek csónakon,és "mélyen",ahol már tiszta,kevesen fürdenek ott kiszállsz.Kerti medencében úgy gondolom fürödhetsz.Cserélj benne vizet (akár csak keveset.)De ha több napig nem használtátok...akkor meggondolnám,vszont az biztos,hogy vízcsere mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!