Holnap megyünk telelni, az egész családdal egy hotelben töltjük el a karácsonyt, és tegnap volt 2 hete, hogy megcsináltattam a köldök piercingem. Fürödhetek már vele medencében, vagy leragasszam, vagy mit csináljak?
Nekem nincs piercingem de itt azt írja, hogy az első 2 hétben ne érje állóvíz. Mivel letelt a két hét, és ha nem látod jelét gyulladásnak, vagy úgy látod, hogy már meggyógyult, szerintem mehetsz vízbe. De ha tudod, akkor kérdezd meg a piercingest aki készítette (hívd fel telefonon, vagy szaladj be hozzá a szalonba, akkor személyesen is megnézheti).
Ha meggyógyult, akkor lehet, de nagy az esélye, hogy visszagyulladjon.
Bár ezért meg leszek kövezve, de leírom az én esetem.
Nekem a melleimben is vannak piercingek, miután meggyógyult (kb. 2-3 hét9, párom nyalogatta a bimbót (18 karikás dolgok) és sajnos volt, hogy kicsit újra gyulladt, érzékeny lett.
Vigyél magaddal fertőtlenítőt, én Octeniseptet használok, azzal fújd le fürdés után!
csajom 1 hetes pc-vel egész nap a medencébe volt
semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!