Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A köldök piercingnél mindenkin...

A köldök piercingnél mindenkinek elvékonyodik a bőr?

Figyelt kérdés
Holnap után megyek csináltatni, de itt sok válaszba olvastam hogy elvékonyodott felette a bőr. Ez mindenkinél így van vagy csak néhány embernél?:/
2011. dec. 20. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Ne menj, ne legyél ribanc.

19/f

2011. dec. 20. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
ha attól félsz hogy olyan vékony lesz hogy kiszakad vagy ilyesmi.... nem fog :) egy picit tény hogy vékonyabb lesz de nem durván, nekem 8 éve van kb és még semmi bajom nem volt vele és még mindig tetszik :) szóval csak hajrá :)
2011. dec. 20. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem már 5éve van, semmi változás eddig :)
2011. dec. 20. 22:57
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi most megnyugodtam:)

19/f

Egy köldök piercing miatt még nem leszek ribanc szerintem, és még csak nem is divatból szeretném, hanem azért mert nagyon tetszik már rég óta:)

2011. dec. 22. 12:21
 5/9 anonim válasza:
Szerintem egyén függõ. Az enyém elèg rendesen elvèkonyoditt :( nagyon fèltem is màr hogy kiszakad. Te ne legyél ilyen szerencsètlen ès csinàltasd meg ha szeretnèd
2011. dec. 23. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne ribanc az, akinek piercingje van? Nem hinném, hogy kedves 19/F tisztában van a ribanc szó jelentésével. Azért tenni is kell, hogy valaki azzá váljon.

Kívánom, hogy legyél szerencsés és neked se vékonyodjon el a bőr :)

2011. dec. 24. 14:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Már 3 napja megcsináltattam és semmi baja. Tudom hogy csak később fog, de azért én örülök neki hogy nem gyulladt még be. Tesómmal egyszerre csináltattuk és neki már begyulladt:s
2011. dec. 25. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Nekem sosem gyulladt be, pedig már nagyon nagyon régóta megvan, első hónapban is minden rendben volt, pedig őszintén bevallom, nem mindig kentem a vége felé :S

Egyébként van egy a fülemben, a kis porcban(tragus) és az már 5 hónapos, a mai napig nincs begyógyulva. Bár gyulladt állapotban sincs :) Csak még érzem, hogy fáj..

2011. dec. 25. 21:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor te szerencsés vagy, hogy ilyen bőröd van:) remélem nekem is hasonló:/
2011. dec. 26. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!