Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szülők! Ti hány évesen engedné...

Szülők! Ti hány évesen engednétek meg a köldök piercinget a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Hány évesen engednétek neki?És miért nem engeditek?
2011. dec. 20. 18:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
én semmikor, semmi szükségét nem látom, nem akarok a lányomból utcanőt csiálni
2011. dec. 20. 18:40
 2/19 anonim válasza:
60%
Nem, mert ez lenne a kezdete a kezelhetetlen korszaknak.
2011. dec. 20. 18:44
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Kb. 16-17 évesen. Előbb semmiképp sem.
2011. dec. 20. 18:46
 4/19 anonim ***** válasza:
16 évesen. Mivel megengedném, nem tudom, miért nem. :S
2011. dec. 20. 18:51
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
18-tól, de addig is próbálnám elhessegetni ezt a hülyeséget vagy elrémiszteni a dolgotól, mert tényleg veszélyes tud lenni.
2011. dec. 20. 19:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor ment el a kedvem ettől a dologtól amikor láttam hogy a barátnőmnek hogy begyulladt a piercingének a helye. Elég csúnya volt, és azóta ő sem hordja... 16/L
2011. dec. 20. 19:39
 7/19 anonim ***** válasza:
Amikor betöltötte a 18. életévét! Amúgy sem engedném, mert ha begyullad, ki tudja milyen következményei lehetnek. Esetleg az orrába rakhat csak, mert az tetszik, nem úgy mint a köldökbe...:-s
2011. dec. 20. 20:22
 8/19 anonim ***** válasza:
21%

Soha, mert csak civilizálatlan embereknek van piercingje.

19/f

2011. dec. 20. 20:24
 9/19 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem az a legjobb, ha egy szülő leül a gyerekkel megbeszélni. Én végignéztem, ahogy a gyerekek egymást szúrják a kollégiumban, mert a szülők nem vitték el őket rendes szalonba, mondván, ízléstelen. Én még mindig azt mondom, hogy akkor együtt, kézen fogva, mint majd titokban, egyedül, nem steril körülmények között.

Kedves utolsó, megkérdezhetem, hogy eme okos dolgot mi alapján szűrted le? Léteznek ízléses ékszerek is, az már más kérdés, hogy sajnos a többség nem olyat visel.

2011. dec. 20. 23:01
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Én 15 éves voltam, nagyon tetszett, jól sikerült a félévim a gimibe és utána eljött velem anyukám megcsináltatni. Pedig kicsit féltem, de Ő nem beszélt le róla. Most 24 éves vagyok, óvó néni, még mindig van köldökpiercingem és egyáltalán nem tartom magam civilizálatlan embernek! (Nagyon szép, visszafogott, nem hivalkodó ékszereket is lehet venni, először pedig egy "banán" típust tesznek be, mert az a legkényelmesebb, nem szúr stb. a lényeg, hogy mozgatva legyen, meg Betadinnal fertőtlenítve, nehogy benőjön!)
2011. dec. 21. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!