Hogy mondjam el? Vagy elmondjam? Infó lent.
sztem megnyugodhatsz, el tuti nem költözik, max téged rak ki az ajtó elé. :D
Hát nem ártana előtte elmondanod, mert hogy eltitkolni nem tudod, az fix. Ha meg már agyonlyuggatod magad, legyen már ennyi kurázsid. Hát legfeljebb azt mondja, hogy nem, meg ha megcsináltatod, kirak, mint macskát... aztán te elgondolkozol, hogy neked megéri-e és hogyha netán tényleg kitesz, akkor hova mész és miből élsz meg.
Bár azért nem mindegy, hogy egy 20 éves ember vagy, vagy egy 13 éves kölyök.
Meg talán ne egyszerre zúdítsd rá a dolgot, egyszerre egyet, merthogy abba egy értelmes szülő nem egyezik bele, hogy a gyereke tűpárnát csináljon magából, az fix. :D
Talán kezd a köldökpc-vel, abba talán még bele is megy, mert nem olyan feltűnő, meg régebb óta elterjedt dolog azért.
(amúgy szted hogy lehet eltitkolni, hogy 2-3 helyen át van luggatva a fejed? de most komolyan. :D nekem csak az ugrik be, h otthon zacskóval a fejeden mászkálsz vagy valami, de az is több lenne, mint gyanús sztem. :D)
Nos nekem már van 2 gyerkőcöm, igaz kicsik még.:)
Én személyes sértésnek venném, hogy amit én olyan műgonddal összehoztam az apjukkal, az ő ki szeretné lyukasztgatni.Olyan boldogság egy embernek, ha egészséges, ép kültakarójú, fülű, orrú...stb gyermeke születik...
Csak, hogy lásd a másik oldal érzéseit is.(persze ez csak az enyém)
A köldök pc-t talán engedélyezném, de a többi!Hah...ugyanakkor nem tartom magam földhözragadtnak és még olyan öreg sem vagyok.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!