Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de nem tudom, hogy mondjam meg neki. :/ Elmondjam neki vagy ne?
:OOOO miért lenne prosti ha bevallja hogy tetszik neki? tejóég hol élsz te.
szerintem nyugodtan mondd el neki... hívd el valahova (vmi semleges helyre) és közben finoman be lehet neki adni a dolgot :D
Hány évesek vagytok? Mert ha 20 felett, és tényleg évek óta tetszik, akkor ő is tudja, csak udvariasan nem vesz róla tudomást.
Ha 14-16 az persze más tészta...
Na ide sasolj!!!!!
oda mész a sráchoz elhívod valamerre és ott a nagyon mélyen a szemébe nézel és megmondod neki hogy béby csipázlak.
ha szerenádot ad akkor ezt mondd: hallottam egyszer egy állatot így csinálni de az már döglött volt ! :D
az első tanácsomat leegyszerüsítheted úgy is hogy ha nincs sok időd hogy nem hívod el semerre !
sok szerencsét baby
Köszönöm a válaszokat!
Igen lány vagyok :D és én 17 ő pedig 19 éves, de én nagyon szeretem, de a barátságunkat is féltem :/. Nem akarom elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!